پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۱ شهریور ۱۳۸۷، ۱۱:۳۷

کنترل مهاجرت بیکاری را کاهش می دهد

کرج - خبرگزاری مهر: رئیس اداره کار و امور اجتماعی شهریار گفت: با توجه به مهاجرپذیر بودن شهریار و نزدیکی به پایتخت برنامه ریزی در خصوص اشتغال و رفع بیکاری، با مشکلات متعددی مواجه است و کنترل مهاجرت می تواند بیکاری را کاهش دهد.

حسین انوری در گفتگو با خبرنگار مهر در شهریار اظهار داشت: با توجه به اینکه اکثر افراد مراجعه کننده به اداره کار فاقد سواد، مدرک تحصیلی و تجربیات فنی هستند و این امر در ایجاد اشتغال اختلال ایجاد می کند.

وی افزود: در ابتدا کنترل مهاجرت به شهرستان، ایجاد تسهیلات برای بنگاه های اقتصادی، تقویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در منطقه به منظور ارائه آموزشهای کوتاه مدت برای متقاضیان کار بر اساس نیاز شرکتهای منطقه می تواند تاثیر به سزایی در رفع معضل بیکاری شهرستان داشته باشد.

این مسئول خاطرنشان کرد: هم اکنون با پیگیریهای نماینده مردم شهریار در مجلس، ایجاد آموزشگاه های فنی و حرفه ای در منطقه  در حال پیگیری است.

رئیس اداره کار و امور اجتماعی شهریار در بخش دیگری بیان داشت: قانون جدیدی که کارگران را در مقابل کارفرمایان بیشتر حمایت کند به تصویب نرسیده و هم اکنون قانونی در اداره کار اجرا می شود که علاوه بر تنظیم کردن رابطه میان کارگر و کارفرما، قانون حمایتی و سیاست از حقوق کار نیز است.

وی عنوان کرد: توافقنامه جدیدی بین سازمان تامین اجتماعی و وزارت کار برقرار شده که بر اساس رای مراجع رسیدگی، سابقه بیمه برای کارگرانی که کارفرمایان از پرداخت حق بیمه برای آنها امتناع کرده اند، در نظر گرفته می شود.

کد خبر 752558

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha