به گزارش خبرگزاری مهر، شاکری اظهار داشت: موفقیت و جریان سازی جشنواره داستان انقلاب در سطح جامعه نیازمند تعامل و فراهم کردن ابزار این جشنواره است.
وی برگزاری جشنواره داستان انقلاب را حرکتی مثبت عنوان کرد و گفت: این جشنواره موضوع انقلاب را از سکونی که در فضای آن حاکم بود خارج کرد و پویایی زیادی در ادبیات داستانی انقلاب ایجاد کرده است چرا که پیش از این با خلق آثار پراکنده ای در این حوزه رو به رو بودیم.
این نویسنده تصریح کرد: با توجه به فقیر بودن ادبیات انقلاب ورود حرفه ای ها و به کارگیری تجربیات آنها در جشنواره داستان انقلاب، رونق و غنای بیشتری به فضای جشنواره می بخشد.
شاکری تاکید کرد: جشنواره داستان انقلاب باید فضایی را فراهم کند تا داستان نویسان حرفه ای نیز در کنار نوقلمان در این جشنواره شرکت کنند. در غیر این صورت ایده ها و خلاقیتهای جدید وارد فضای جشنواره نخواهد شد.
وی افزود: چند سالی است که جشنواره ها از کثرت قابل توجهی در کشور برخوردارند و به تعبیری هر ساله با یک جشنواره نوظهور در ادبیات داستانی مواجه می شویم، اما تعدد و تنوع جشنواره ها دلیلی بر قوت آنها نخواهد بود.
وی ادامه داد: هر جشنواره ای برای رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده اش اعم از تولید ادبیات، شناسایی و کشف استعدادها به لوازم و مقدماتی نیاز دارد، بنابراین افزایش سالانه جشنواره ها به عنوان آسیبی بر بدنه آنها تلقی می شود.
نویسنده کتاب " سرزمین پدری" بیان داشت: با توجه به اینکه تعداد مشخصی نویسنده در حوزه ادبیات قلم می زنند بنابراین تعداد جشنواره ها آنان را ناگزیر به گزینش و انتخاب در جشنواره ها کرده و از محتوای آثار کاسته است.
شاکری در پایان یاد آور شد: انتخاب چند اثر برگزیده به تنهایی راه به جایی نخواهد برد بلکه گنجاندن برنامه های تکمیلی توجه به ساختار ادبی و ریشه های معنوی و ایجاد فضای نظریه پردازی است که می تواند جشنواره داستانی انقلاب را از روند تکراری سایر جشنواره ها متمایز کرده و به اعتلای آن بیافزاید.
نظر شما