حمید زنده روح در گفتگو با مهر گفت: در سال جاری اجرای عملیات زهکشی اراضی در قالب طرح تجهیز و نوسازی اراضی سدهای مخزنی با افزایش تولید محصول و درآمد کشاورزان بین 30 تا 100 درصد همراه خواهد بود.
مدیرکل دفتر تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی سدهای مخزنی از سال 41 تاکنون بیان کرد: عملکرد اجرای این طرح از سال 41 تا سال جاری در سطحی معادل 210 هزار هکتار بوده و طبق آمار کمیته ملی آبیاری و زهکشی، بانک جهانی و اطلاعات واصله از استانهای کشور سطح اراضی زهدار بین 1.5 تا 2 میلیون هکتار برآورد شده است.
وی اعلام کرد: در حال حاضراز حدود 2 میلیون هکتار اراضی زهداربالغ بر 480 هزار هکتار زیر شبکه های آبیاری و زهکشی قراردارند.
زنده روح در ارتباط با برنامه عملیات زهکشی زیرزمینی درسطح کشور در سال جاری اظهار داشت: عملیات زهکشی زیرزمینی در سطح 8 هزارو 500 هکتار و مطالعات جدید زهکشی زیرزمینی در سطح هزار و 280 هکتاردر سال جاری اجرا می شود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر محل تامین اعتبارات عملیات زهکشی از طرح تجهیز و نوسازی اراضی زیرسدهای مخزنی و طرحهای تجهیز و نوسازی استان خوزستان بوده و پیشنهاد مستقل شدن محل و ردیف اعتباری اجرای برنامه عملیات زهکشی زیرزمینی در سال جاری ارائه شده است.
نظر شما