پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ مهر ۱۳۸۷، ۱۱:۰۱

میگلی نژاد:

جدایی عسلویه از بوشهر به نفع استان نیست

جدایی عسلویه از بوشهر به نفع استان نیست

بوشهر - خبرگزاری مهر: نماینده مردم شهرستانهای بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس گفت: به تازگی طرحی از سوی نمایندگان استان فارس مطرح شده که بندر عسلویه را از استان بوشهر جدا می کند، اما این طرح به ضرر استان و منطقه است.

 غلامعلی میگلی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر در بوشهر افزود: در این طرح نمایندگان فارس پیشنهاد کرده اند که عسلویه به یک استان مستقل به نام استان لارستان تبدیل شود.

وی خاطرنشان کرد: در همین خصوص پیگیریهای جدی صورت گرفته و با نمایندگان استان بحث و تبادل نظرهای لازم به عمل آمده و استاندار قول داده که از طریق وزارت کشور موضوع را پیگیری کند.

میگلی نژاد با بیان اینکه انتزاع بندر عسلویه از استان بوشهر از نظر سیاسی و اجتماعی عواقب خوبی در پی نخواهد داشت، بیان داشت: در نشستی با رئیس جمهور پیام و نگرانی مردم بوشهر به اطلاع وی رسانده شد و آقای احمدی نژاد نیز قول دادند که این مسئله را پیگیری خواهند کرد و اطمینان دادند که عسلویه از استان بوشهر جدا نخواهد شد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس در ادامه به انتقال مراکز مناطق نفت خیز به منطقه عملیاتی اشاره کرد و گفت: تصمیم بر این بود که مرکز فلات قاره به استان فارس انتقال داده شود که با پیگیری و اقدامات به عمل آمده و نشستی با وزیر نفت، این امر نیز تقریبا منتفی است.

وی ادامه داد: در این نشست نفت خیز بودن نقاط مختلف استان بوشهر و ضرورت استقرار مراکز عملیاتی در استان مورد تاکید قرار گرفت و با انتقال آن به استان فارس مخالفت شد.

میگلی نژاد انتقال مرکز پایانه ها به استان بوشهر قطعی را دانست و تاکید کرد که مرکز فلات قاره نیز به استان فارس انتقال نمی یابد.

کد خبر 753564

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha