به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ای جی نیوز، شورای حقوق بشر وابسته به سازمان ملل متحد طی نشستی راههای مبارزه با اهانت به ادیان را بررسی کرد. در این نشست هشام بدر نماینده مصر در سازمان ملل متحد در ژنو با اشاره به اینکه جدول فعالیتهای شورای حقوق بشر درک جوامع بین المللی را از این پدیده منعکس میکند، اظهار داشت: عملکرد سازمان ملل متحد در همزیستی مسالمتآمیز میان ملتها و تمدنها تأثیر بسیاری در برقراری صلح جهانی دارد.
به گزارش خبرگزاری امارات، کشورهای مختلف به منظور مبارزه با اهانت به ادیان و برقراری صلح جهانی تدابیری اندیشیدهاند. جشنواره سینمایی بین المللی دبی که قرار است از 11 تا 18 دسامبر ( 21 تا 28 آذر) برگزار شود، فیلم مستند "یک روز پس از صلح" را به منظور حمایت از صلح جهانی و کمک به گفتگوی فرهنگی بر اساس تفاهم و احترام متقابل با زبان سینما مورد توجه قرار داده و پخش میکند. این جشنواره سال گذشته فیلم "درخت صلح" و "دو زن" را با هدف تشویق گفتگو و احترام متقابل میان ادیان و فرهنگهای مختلف پخش کرد.
به گزارش روزنامه الدستور، شیخ خلیفه بن سلمان آل خلیفه نخست وزیر بحرین با اشاره به اینکه تحقق صلح بین المللی از تحقق صلح در خاورمیانه که یکی از مهمتری مناطق به شمار می رود، جدا نیست، اظهار داشت: باید بر اساس قوانین بین المللی مسئله فلسطین به شکل عادلانه ای رفع شود.
وی افزود: به مناسبت روز جهانی صلح باید فرهنگ صلح ترویج یافته و برنامه سازمانهای مختلف بر اساس آن محقق شود.
مجمع عمومی سازمان ملل در قطعنامه 36/67 اعلام کرده سومین سه شنبه ماه سپتامبر هر سال به عنوان روز جهانی آتش بس و مبارزه با خشونت نامگذاری شده و ملل و مردم دنیا را دعوت کرده که با خاتمه تمام خشونتها در طول روز به هم احترام بگذارند.
اما پس از برگزاری ستاد سازمان صلح یک روزه توسط جرمی گیلی مجمع عمومی سازمان ملل طی قطعنامه 55/282 تصمیم گرفت روز بین المللی صلح 21 سپتامبر هر سال برگزار شود.
بسیاری از کشورهای سراسر دنیا مراسم ویژهای برای گرامیداشت این روز برگزار میکنند و در برخی کشورها نیز ظهر روز 21 سپتامبر زنگهای کلیساها به صدا در آمده و مؤمنان لحظاتی را در سکوت سپری می کنند. اما برگزاری مراسم ویژه برای چنین روزی هنوز در سطح جهانی گسترش نیافته است. هدف از گرامیداشت این روز پیشرفتهای فردی و اجتماعی در راستای گسترش فرهنگ صلح و تعهد به صلح پایدار است.
نظر شما