پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ مهر ۱۳۸۷، ۱۶:۱۷

تجهیز 800 نمازخانه در مدارس همدان

همدان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان آموزش و پرورش استان همدان گفت‌: در دو سال اخیر بیش از 800 نمازخانه در مدارس استان همدان تجهیز شده اند.

ابراهیم سحرخیز در گفت و گو با خبرنگار مهر در همدان با بیان اینکه همدان در ارائه فعالیتهای نماز در مدارس از استانهای برتر کشور است‌، افزود‌: سال گذشته برای تجهیز نمازخانه ها، سرانه جذب دانش آموزی، جذب و پاداش ائمه جماعات و فعالیتهای نماز 3 میلیارد و 300 میلیون ریال اعتبار هزینه شده است‌.

وی اعتبار در نظر گرفته شده برای فعالیتهای نماز در سال تحصیلی جاری را چهار میلیارد ریال ذکر کرد و گفت:تمامی نمازخانه های مدارس استان همدان دارای کد شناسایی هستند.

سحر خیز از وجود یک هزار و 400 نمازخانه در مدارس استان همدان خبر داد و گفت: در حال حاضر 451 روحانی در 650 مدرسه استان همدان نماز جماعت را اقامه می‌کنند‌.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استان همدان گفت‌: دانش آموزان استان همدان در سال گذشته در مسابقات قرآن و معارف اسلامی با کسب شش مدال طلا، نقره و برنز رتبه چهار کشوری را بدست آورده است‌.

کد خبر 753809

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha