-پلیس لندن در حال بررسی جریان حمله عصر روز گذشته به ساختمان سفارت ایران در این شهر است.
-باراک اوباما نامزد دموکرات انتخابابت ریاست جمهوری آمریکا اعلام کرد که برخلاف رقیب جمهوریخواه خود در صورت پیروز شدن در انتخابات 4 نوامبر، با نخست وزیر اسپانیا دیدار می کند.
-جمعیت دفاع از حقوق روزنامه نگاران در عراق، به خبرنگاران عراقی و خارجی در این کشور هشدار داد مراقب شیوه های جدید حملات تروریستی باشند.
-"زیپی لیونی" از سوی رئیس رژیم صهیونیستی مامور تشکیل کابینه جدید این رژیم جعلی شد.
-"طارق الهاشمی" معاون رئیس جمهور عراق دوشنبه شب اعلام کرد که اختلافات عراق و آمریکا بر سر توافقنامه امنیتی جدی است.
-کره شمالی در بیانیه ای رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی را محکوم کرد.
-"سارا پیلین" معاون مک کین قرار است در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل با مقامات افغانستان، پاکستان و هند دیدار کند.
-روسای جمهور آمریکا و پاکستان امروز در نیویورک با هم دیدار می کنند.
-"هوگو چاوز" رئیس جمهور ونزوئلا امروز به منظور انجام سفری سه روزه وارد چین شد.
-وزیران امور خارجه عمده کشورهای جهان روز چهارشنبه در کنفرانسی شرکت می کنند که هدف آن اجرای معاهده منع آزمایشات هسته ای است.
-رئیس کمیته دفاع از حقوق بشر و میراث جهانی روسیه، خطر اساسی تهدیدکننده صلح جهانی را آمریکا و اقمارش ازجمله رژیم صهیونیستی دانست.
نظر شما