به گزارش خبرنگار مهر، اردوی مشترک برترینهای تنیس روی میز جهان در رده سنی جوانان از روز گذشته در سوئد آغاز شد. پینگ پنگ بازان نخبه و منتخب فدراسیون جهانی تنیس روی میز (ITTF) به مدت یک ماه در کمپ تمرینی سوئد زیر نظر"پیتر کارسون" - قهرمان پیشین سوئد در سطح جهان - تمرینات خود را در کنار یکدیگر دنبال کنند.
نوشاد عالمیان نیز تنها بازیکن ایرانی دعوت شده به این کمپ تمرینی است که قرار بود اواخر شهریورماه عازم "هلسینگ بورگ" شود تا همزمان با سایر بازیکنان منتخب جهان از اول مهرماه تمرینات خود را زیر نظر این مربی سوئدی آغاز کند اما صادر نشدن به موقع روادید مانع از سفر پینگ پنگ باز ملی پوش کشورمان به سوئد شد.
این برای دومین بار در طول یک ماه گذشته است که اردوهای برون مرزی نوشاد عالمیان منتفی می شود. قرار بود نوشاد عالمیان پیش از حضور در مسابقات بین المللی آزاد جوانان جهان در هند نیز عازم پرتغال شود اما حضور در تورنمنت این کشور نیز به دلیل صادر نشدن روادید لغو شد.
نظر شما