پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۵ مهر ۱۳۸۷، ۱۵:۲۸

موفق الربیعی :

امضای توافقنامه امنیتی به محقق شدن خواسته های عراق بستگی دارد

امضای توافقنامه امنیتی به محقق شدن خواسته های عراق بستگی دارد

مشاور امنیت ملی عراق در گفتگو با یک روزنامه عرب زبان تاکید کرد: تنها در صورتی امضای توافقنامه امنیتی بین بغداد و واشنگتن امکان پذیر می شود که همه خواسته های دولت عراق محقق شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، "موفق الربیعی" در گفتگو با روزنامه الصباح در پاسخ به پرسشی درباره اینکه مذاکرات درباره توافقنامه امنیتی بغداد و واشنگتن به کجا انجامیده و آیا بر سر موعدی جدید توافقاتی صورت گرفته یا خیر؟ گفت : گفتگو درباره این توافقنامه همچنان ادامه دارد و عراق درباره این مسائل و موضوعات مانند موضوع مصونیت نظامیان آمریکایی و تاریخ عقب نشینی این نیروها پیشنهاداتی ارائه کرد و اگر توافقاتی در این باره حاصل شود، توافقنامه به زودی به امضا خواهد رسید.

وی در ادامه درباره حل و فصل نقاط مورد اختلاف بین دو طرف عراقی و آمریکایی درباره توافقنامه و پاسخ آمریکا به پیشنهادات ارائه شده عراق گفت : ما همچنان منتظر پاسخ طرف آمریکایی درباره نقاط مورد اختلاف بین دو طرف هستیم و هنگامی که پاسخ طرف آمریکایی به دست آید، در آن زمان تصمیم اتخاذ می شود چرا که نقاط مورد اختلاف بین دو طرف سرنوشت توافقنامه را تعیین خواهد کرد و این درحالی است که نوری المالکی نخست وزیر عراق هم بر حفظ حاکمیت عراق تاکید دارد.

نخست وزیرعراق اخیرا در سخنانی تاکید کرد: مهلت ده روزه عراق به طرف آمریکایی برای بررسی پیشنهادات بغداد به پایان رسیده است و تاکنون دولت آمریکا در باره این پیشنهادات واکنش یا پاسخی ارائه نداده است.

مراجع و اکثریت نمایندگان پارلمان عراق و گروههای سیاسی با متن پیش نویس ارائه شده از سوی آمریکا درباره توافقنامه امنیتی به سبب دربرگرفتن بندهای خطرناکی که حاکمیت و استقلال عراق را نقض می کند، مخالف هستند؛ مسئله مصونیت حقوقی برای نظامیان و پیمانکاران آمریکایی مهمترین موضوع مورد اختلاف میان بغداد و واشنگتن است که طرف آمریکایی همچنان بر آن پافشاری می کند در حالی که مذاکره کننده عراقی با آن مخالف است. 

کد خبر 755680

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha