پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ مهر ۱۳۸۷، ۱۰:۱۸

عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان جایزه علمی بین المللی دریافت کرد

رشت - خبرگزاری مهر: جایزه علمی انجمن سلطنتی شیمی انگلستان به دکتر "ریحانه سریری" عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان اعطاء شد.

به گزارش خبرنگار مهر در رشت، انجمن علمی سلطنتی شیمی انگلستان ( Royal Sociaty of Chemistry ) هر ساله به پنج نفر از محققان کشورهای در حال توسعه که بهترین پروژه های تحقیقاتی را انجام داده باشند جوایزی را اهداء می کند.

دکتر "ریحانه سریری " عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان و عضو برجسته این انجمن است که در سال 2008 موفق به کسب این جایزه به دلیل ارائه گزارش طرح تحقیقاتی " بررسی اثر آنتی اکسیدانت میوه ها و سیریجات خاص ناحیه گیلان " شد.

این عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان دارای مرتبه علمی استادی و متخصص بیوشیمی است که در حال حاضر در گروه زیست شناسی مشغول به فعالیت است.

کد خبر 755828

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha