سیف الله کریم زاده امروز در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: انجمن اولیا و مربیان می تواند بازوی توانمندی در کنار آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت کشور باشد و از ظرفیتهای خود بیشتر استفاده کند.
وی با تاکید بر اینکه این امر مستلزم برنامه ریزی و ارتباط بیشتر است، خاطر نشان کرد: حوزه های آموزشی دچار تغییر شده است و همکاری بیشتر اولیا و مربیان می تواند مشکلات این حوزه را کمتر کند.
کریم زاد در ادامه کمبود نیروی معلم را با توجه به بازنشسته شدن هزار و 752 نفر از فرهنگیان استان یکی از دیگر مسائل استان خواند و گفت: از این تعداد، یک هزار و 142 نفر بازنشسته پیش از مـوعد و بـقیه بازنشسته عادی هستند.
وی اضافه کرد: 97 درصد فرهنگیان این استان سهام عدالت دریافت کرده اند و درصد باقی مانده نیز به زودی سهام عدالت خود را دریافت می کنند.
کریم زاده گفت: آموزش و پرورش استان مرکزی در دور دوم سفر هیئت دولت به این استان، پیشنهاد 9 مصوبه داشت که از این تعداد، هفت مصوبه تصویب شد.
در سال تحصیلی جدید 257هزار دانش آموز شامل 11 هزار و 500 نفر در دوره پیش دبستانی، 96 هزار نفر در دوره ابتدایی، 70هزار نفر در مقطع راهنمایی و بقیه در مقطع متوسطه و پیش دانشگاهی در دو هزار و 600 واحد آموزشی که 262 واحد آمـوزشی آن به صورت دو نوبته و حدود 30 واحد نیز استیجاری است، درس می خوانند.
نظر شما