پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۶ مهر ۱۳۸۷، ۱۲:۴۱

اتاق تهران نیمه دوم سال آینده الکترونیکی می شود

دبیرکل اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران گفت: براساس پیش‌ بینی‌ ها در صورت عملیاتی شدن برنامه‌ها، نیمه دوم سال آینده به طور کامل اتاق بازرگانی الکترونیکی خواهد شد.‏

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت اتاق تهران، محمد مهدی راسخ با اشاره به طرح الکترونیکی شدن اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران به عنوان بزرگترین پروژه اتاق تهران گفت: بخش عمده ای از عملیات صدور و تمدید کارت بازرگانی، الکترونیکی شده و در ادامه، همه خدمات این مرکز از صدور کارت تا صدور فرمهای گواهی مبدا همه الکترونیکی خواهد شد.

دبیرکل اتاق تهران افزود: به این ترتیب بازرگانان و تجار برای دریافت و پر کردن فرمهای مربوطه نیازی به مراجعه حضوری به اتاق بازرگانی نداشته و تنها می توانند با مراجعه به سایت اتاق بازرگانی، فرمها را دریافت  و پس از تکمیل و دریافت پرینت به همراه مدارک مورد نیاز به اتاق بازرگانی تحویل دهند.

وی تصریح کرد: پس از بررسی مدارک، کارت‌ بازرگانی تجار صادر و با پست به آدرسی که در مدارک ذکر شده، ارسال می شود، به این ترتیب علاوه بر تایید صحت آدرس بازرگان از رفت و آمد مجدد آنها نیز برای دریافت کارت جلوگیری می ‌شود.

به گفته دبیرکل اتاق بازرگانی، زمان مورد نیاز برای صدور کارت بازرگانی در تهران به کمتراز دو روز رسیده،  این در حالی است که طی 3 سال گذشته در بهترین حالت، کارت بازرگانی طی یک هفته صادر می شد، این روند اکنون در شهرستانها زمان زیادی نیاز دارد.

راسخ ادامه داد: هدف اصلی، الکترونیکی شدن کامل خدمات اتاق بازرگانی است، اما با توجه به زیرساختهای موجود در کشور امکان این کار وجود ندارد. ما تا جایی که امکانات به ما اجازه دهد برای رسیدن به این هدف تلاش می ‌کنیم.

وی ادامه می ‌دهد: براساس مطالعات کمیسیون فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیکی، خدمات اتاق بازرگانی تهران به پنج دسته ارائه خدمات عمومی، خدمات به مشتری، کارکنان، سازمانهای دولتی و بخش خصوصی تقسیم شده است.

دبیرکل اتاق بازرگانی تاکید ‌کرد: اتاق بازرگانی برای الکترونیکی شدن آمادگی لازم را دارد اما به دلیل اینکه بسیاری از فعالیتهای این نهاد مرتبط با وزارت بازرگانی است به اعلام آمادگی و حرکت وزارت بازرگانی نیز نیازمند است.

به گفته وی، طبق پیش‌ بینی‌ ها در صورت عملیاتی شدن برنامه‌ها، نیمه دوم سال آینده به طور کامل اتاق بازرگانی الکترونیکی خواهد شد.‏

کد خبر 756127

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha