وزیر نیرو در گفتگو با خبرنگار مهر در دامغان گفت: تابستان امسال در مصرف برق خانگی و صنعتی افزایش چندانی نداشتیم و مردم مشارکت خوبی در صرفه جویی داشتند، اما در مصرف برق تجاری از افزایش برخوردار بوده ایم.
وی با بیان اینکه اداره هواشناسی وضعیت بارندگی امسال را عادی توصیف کرده است، گفت: وضعیت پاییز امسال از تابستانی که سپری کردیم حساس تر خواهد بود و این بستگی به نحوه بارش و نزولات آسمانی دارد که چقدر بارندگی داشته باشیم.
فتاح تصریح کرد: تعرفه آب و برق در سال 87 بر اساس تصویب مجلس هیچگونه افزایشی نداشته و در سال 88 با نظری که دولت به صورت لایحه خواهد داد و مجلس هم بر روی آن بحث می کند وضعیت تعرفه ها مشخص خواهد شد.
وزیر نیرو با بیان اینکه تابستان امسال در بحران خشکسالی و کم آبی قرار داشتیم، گفت: مدیریت خوبی در کشور در این خصوص اعمال شد و در مصرف آب در سال 87 در مقایسه با سال 86 از وضعیت خوبی برخوردار بودیم.
به گفته وی، امسال ما در هیچ نقطه ای جیره بندی آب نداشتم و مردم با رعایت مصرف آب وزارت نیرو و در مجموع دولت را یاری کردند.
وی در خصوص حل مشکل آب شهرستان دامغان گفت: مشکل آب شرب دامغان با تامین 10 میلیون متر مکعب آب از سد شاه چراغی دامغان حل می شود.
نظر شما