مهدی جلالی سرپرست ارکستر مدرن "یار آوا" با اعلام این خبر در گفتگو با خبرنگار مهر گفت : در این اجرا آثاری از "علیرضا مشایخی"، "شاهرخ خواجه نوری"،"کیاوش صاحب نسق"،"بابک آل حیدر"،"آزاد حکیم رابط" ،"ارسلان عابدیان" و برخی از ساخته های خودم اجرا می شود.
سرپرست ارکستر مدرن "یار آوا" در ادامه با اشاره به قطعات این ارکستر گفت : "آواز" برای ویولا و ارکستر ، "زندانی" از مجموعه "شهرزاد" از آثار علیرضا مشایخی، قطعه "ف" ساخته کیاوش صاحب نسق تقدیمی به فوزیه مجد ،"دگرگون" از آثار آزاد حکیم رابط" برای پیانو ، "ترنج" ساخته بابک آل حیدر ، "ملکوت " کاری از ارسلان عابدی و "اعتراض" از ساخته های خودم از جمله قطعات ارکستر مدرن "یارآوا" است.
وی در ادامه به اجرای ویژه ارکستر مدرن اشاره کرد و گفت : قطعه ویژه این اجرا اثری است از شاهرخ خواجه نوری با عنوان "پرتره شخصی با کیج و رایش، لیگتی هم آنجا بود" که از هیچ سازی دراین قطعه استفاده نشده است و نکته جالب اینجا است که این قطعه با اشیاء مختلف مانند شیشه نوشابه،قوطی کنسرو ، رنده وغیره استفاده می شود.
لازم به ذکراست دراین اجرا 36 نوازنده با سازهای ایرانی وغربی نظیر سه تار ، تار ، رباب، دف، تنبک، کوبه ای غربی ، تارباس ، سنتور، گیتار ، پیانو ،ویولا،ویولن ،کلارینت ، ابوا وفلوت ارکسنر مدرن"یارآوا" را همراهی می کنند.
نظر شما