پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ مهر ۱۳۸۷، ۱۰:۲۲

دادگاه حکمیت ورزش درخواست عراق را رد کرد

دادگاه حکمیت ورزش درخواست عراق را رد کرد

دادگاه حکمیت ورزش روز دوشنبه درخواست استیناف فدراسیون فوتبال عراق که علیه قطر در بازیهای انتخابی جام جهانی بود را رد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری فوتبال آسیا، عراق پس از آنکه فدراسیون جهانی فوتبال درخواست آنها را برای محرومیت قطر بدلیل استفاده از بازیکن غیرمجاز نپذیرفت به CAS اعتراض کرد.

فیفا اعلام کرده بود که فدراسیون فوتبال عراق 10 روز دیرتر از زمان مقرر هزینه لازم برای اقامه دعوا را به حساب دادگاه حکمیت ورزش ریخته بود برای همین درخواست این فدراسیون پذیرفته نشد.

عراق به بازی دادن امرسون بازیکن متولد برزیل اعتراض داشت که در بازی قطر- عراق برای قطری‌ها به زمین آمد. امرسون پیش از این برای تیم زیر 20 سال برزیل با نام دیگری بازی کرده بود.

تیم ملی فوتبال قطر با همین نتیجه توانست به عنوان تیم دوم از گروه اول مرحله سوم بازیهای انتخابی جام جهانی بالا بیاید و در مرحله چهارم حاضر باشد.

قطر در حال حاضر با چهار امتیاز در صدر جدول گروه اول بازیهاست.

کد خبر 757882

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha