محمود بهمنی در گفتگو با مهر با اشاره به حضور بانکهای خارجی در کشور، گفت: ورود سرمایه های خارجی به کشور از طریق حضور بانکهای خارجی باعث کاهش نرخ سود تسهیلات بانکهای داخلی نیز خواهد شد.
رئیس کل جدید بانک مرکزی با اشاره به نرخ سود پائین بانکهای خارجی در حد 3 تا 5 درصد، گفت: ارائه تسهیلات توسط این بانکها با نرخهایی بالاتر از این حد نیز می تواند برای آنها سود آوری داشته باشد، بنابراین حضور آنها در داخل کشور برای آنها مطلوب است.
وی حضور بانکهای خارجی را باعث رقابت سیستم بانکی کشور با این بانکها دانست و افزود: با حضور این بانکها ارتباط خارجی کشور و بانکها با سیستم خارج از کشور نیز تقویت می شود.
بهمنی از استقبال بانک مرکزی برای حضور بانکهای خارجی در کشور خبرداد و گفت: بانک مرکزی به منظور جذب سرمایه های خارجی اجازه تاسیس شعب بانکهای خارجی را صادر می کند.
وی برقراری این نوع ارتباطات با سیستم های بانکی کشورهای دیگر را باعث ورود سرمایه های خارجی به کشور دانست و تصریح کرد: تمام سود حاصل از محل سودآوری بانکهای خارجی که در ایران فعالیت نمایند، متعلق به آنها خواهد بود.
نظر شما