حجت السلام مهدی عرب پور در گفتگو با مهر اظهار داشت: طرح ساماندهی مراکز قرآنی از سال 85 در کشور آغاز شده و ما انتظار داریم که تعداد تشکلهای قرآنی استان کرمان همچنان افزایش پیدا کند و البته باید تصریح کرد که این امر نیز همت چهرههای قرآنی و تلاش مسئولان استان را میطلبد.
وی تعداد مطلوب تشکلهای قرآنی استان را به ازای هر پنج هزار نفر، یک تشکل عنوان کرد و گفت: تمرکز مراکز و مؤسسات قرآنی استان کرمان در مرکز استان بیشتر از سایر مناطق است و به همین دلیل سعی کردهایم تسهیلات بیشتری را برای مراکزی که در سایر مناطق استان به ویژه در مناطق محروم جنوبی استان کرمان دایر میشوند، در نظر بگیریم.
حجت الاسلام عرب پور همچنین با بیان اینکه تشکیل اتحادیه مؤسسات و مراکز قرآنی استان کرمان برای پیگیری مشکلات صنفی این تشکلها و اختصاص یکسری بودجهها به اینگونه مراکز از جمله اقداماتی بوده است که اداره کل تبلیغات اسلامی برای حمایت از تشکلهای قرآنی استان کرمان انجام داده است، خاطرنشان کرد: متأسفانه میزان بودجههای قرآنی اداره کل تبلیغات استان کرمان را امسال به شدت کاهش دادهاند به طوری که بودجه امسال ما حدود یک سوم بودجه سال گذشته است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمان به طرح ساماندهی جلسات قرآنی استان کرمان نیز اشاره کرد و افزود: تاکنون بیش از 460 جلسه قرآنی هفتگی را در سطح استان کرمان شناسایی کردهایم و در سطح مقدورات نیز سعی کردهایم از این جلسات حمایتهایی را انجام دهیم.
وی در ادامه با بیان اینکه طرح اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن از سال 85 آغاز شده است، ادامه داد: تاکنون 67 نفر حافظ کل قرآن کریم در استان کرمان شناسایی شدهاند که از این تعداد 23 نفر مرد هستند.
عرب پور اضافه کرد: در بحث حمایت از حافظان همچنان خلاء حس میشود و احساس می کنیم که باید برای حل بهتر مشکلات این قشر آنها را در قالب یک تشکل مجتمع کنیم.
حجت الاسلام عرب پور با تأکید بر اینکه باید برای بحث فرهنگ دینی در دیدگاههای مختلف باب ویژهای باز شود، تصریح کرد: بههر حال ما از مسئولان امر انتظار داریم به این مسئله عنایت ویژهای داشته باشند.
وی افزود: باید همواره مدنظر داشته باشیم که برای انجام کارهای نرم افزاری به بودجه نیاز است همانطور که برای اقدامات سخت افزاری همواره بودجه اختصاص پیدا میکند.
نظر شما