پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ مهر ۱۳۸۷، ۱۱:۲۹

نظم و انضباط مشخصه اصلی مراسم نماز عید فطر امسال بود

جانشین رئیس ستاد برگزاری نماز عید سعید فطر با اعلام رضایت از فعالیت کمیته های مختلف ستاد و نحوه برگزاری مراسم با شکوه نماز عید فطر گفت : خوشبختانه برنامه ریزیهای انجام گرفته و تجربه برگزاری دو سال گذشته نماز عید فطر موجب شد که امسال نظم و انضباط یکی از مشخصه های اصلی مراسم باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد عیدیان گفت : در مراسم امروز 350 هزار بسته پذیرایی بین نمازگزاران توزیع شد که تعدادی از آن در 20 ایستگاه پذیرایی و تعدادی هم توسط نیروهای بسیج در داخل اتوبوسها پخش شد.

وی افزود: تمام تلاش ما این بود که علاوه بر پذیرایی از نمازگزاران کارهای مربوط به تهیه امکانات و پشتیبانی کمیته ها به نحو احسن صورت گیرد تا نمازگزاران به بهترین نحو در مصلای بزرگ امام خمینی حاضر شوند و خوشبختانه میزان حضور و شواهد نشان رضایت از چشمگیر نمازگزاران و موثر بودن اقدامات شهرداری تهران برای برقراری نظم و انضباط در مصلا دارد.

عیدیان برگزاری نماز عید سعید فطر از سوی شهرداری تهران را به عنوان نمادی از تحقق مدیریت واحد شهری دانست و گفت : در تمامی بخشها به ویژه بخش حمل و نقل و جابه جایی نمازگزاران، شهرداری تهران با همکاری سایر دستگاههای اجرایی اهتمام و مساعی خود را جهت آسایش و رفاه حال نمازگزاران به کار بست.

وی انضباط را یکی از مشخصه های اصلی مراسم امسال دانست و گفت: همه اقدامات ما با برنامه ریزی قبلی انجام شد و توانستیم با همدلی و همکاری وظیفه خود را به نحو احسن انجام دهیم.

جانشین رئیس ستاد برگزاری نماز عید سعید فطر در پایان گفت: با توجه به اطلاع رسانی خوبی که صورت گرفته بود شهروندان تهرانی و همچنین سازمانها و ارگانها نهایت همکاری را در برگزاری هر چه مطلوب تر بزرگترین همایش مسلمانان داشتند.

کد خبر 758322

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha