پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ مهر ۱۳۸۷، ۱۳:۲۷

وزیر نیرو به مهر خبر داد :

تعرفه های آب و برق افزایش می یابد/ خاموشیها کمتر می شود

تعرفه های آب و برق افزایش می یابد/ خاموشیها کمتر می شود

مشهد - خبرگزاری مهر : وزیر نیرو از افزایش تعرفه های آب و برق در کشور خبر داد.

سید پرویز فتاح پیش از ظهر امروز در حاشیه بازدید از خط انتقال آب سد دوستی به مشهد در تصفیه خانه شماره سه این شهر در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود : طرح افزایش تعرفه های آب و برق با هدف اصلاح تعرفه ها و برای کمک به صنایع آب و برق در کشور برنامه ریزی شده است.

وی بدون اشاره به نرخ جدید تعرفه های آب و برق در کشور اظهار داشت : طرح فوق پس از مصوبه مجلس وارد مرحله اجرایی خواهد شد.

خاموشیها کمتر می شود

وزیر نیرو در خصوص وضعیت کنونی خاموشیهای برق تصریح کرد: در حال حاضر نرخ خاموشیها در شرایط آرامی است و تا چند روز آینده این وضعیت مطلوبتر نیز خواهد شد.

وی ادامه داد : هم اکنون میزان تولید و تقاضای برق در کشور برابر شده و پیش بینی می شود میزان تولید نیز افزایش پیدا کند.

فتاح در پایان خاطرنشان کرد : یاری مردم در امر صرفه جویی مصرف برق یکی از دلایل بهبود شرایط این انر‍‍ژی در تابستان جاری بود.

کد خبر 758553

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha