پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ مهر ۱۳۸۷، ۱۳:۳۳

به علت فساد ؛

اولمرت بار دیگر بازجویی شد

اولمرت بار دیگر بازجویی شد

نخست وزیر مستعفی رژیم صهیونیستی امروز برای هشتمین بار درباره پرونده فساد مالی از سوی ماموران پلیس تحت بازجویی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، سخنگوی پلیس اسرائیل روز پنجشنبه به خبرگزاری فرانسه گفت: بازجویی از ایهود اولمرت در اقامتگاه رسمی وی انجام گرفت و دو ساعت به طول انجامید.

این اولین بازجویی از اولمرت پس از استعفای وی در روز 21 سپتامبر به شمار می رود. وی در زمان نخست وزیری هفت بار تحت بازجویی قرار گرفت.

سخنگوی پلیس از مسائل مطرح در این بازجویی خودداری ورزید.

موضوع فساد در میان مقامهای ارشد رژیم جعلی صهیونیستی، موضوع جدیدی نیست و اغلب مقامهای این رژیم هرکدام چندین مورد از فساد اخلاقی و مالی را در پرونده خود دارند و درآخرین نمونه از آنها سال گذشته رئیس رژیم صهیونیستی به دلیل فساد اخلاقی مجبور به کناره گیری از سمت خود شد.

برهمین اساس، تحقیقات پلیس رژیم صهیونیستی درباره فساد مالی اولمرت از چند ماه پیش آغاز شده است. این تحقیقات در این مورد بود که آیا اولمرت در این دوران، متحدان سیاسی خود را به ریاست شرکتهای کوچک و متوسط و دیگر نهادهای دولتی گماشته است یا خیر؟

اولمرت همچنین در تبانی و کمک مالی ویژه به یک کارخانه که به شریک سابق وی تعلق داشت، بازجویی می شود.

پلیس رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرد که اولمرت به اتهام سفرهای خارجی به همراه خانواده خویش که در این زمینه از پول های مشکوک استفاده کرده است باید مورد کیفر خواست قرار بگیرد.

این درخواست پلیس به منظور بررسی و تصمیم گیری به دادستان های رژیم صهیونیستی ارائه خواهد شد.

لازم به ذکر است تصمیم رسمی برای صدور کیفرخواست بر ضد ایهود اولمرت باید از سوی "مناخیم مازوز" دادستان کل رژیم صهیونیستی اتخاذ شود.

کد خبر 758560

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha