پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ مهر ۱۳۸۷، ۱۴:۱۹

50 روستای مازندران برق ندارند

50 روستای مازندران برق ندارند

ساری - خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران با اشاره به قطع 95 روستای استان بر اثر طوفان و سیل اخیر اظهار داشت: هم اکنون قطع برق در 50 روستای استان مشهود است.

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر جعفری ظهر پنج شنبه در جلسه ستاد حوادث غیرمترقبه مازندران در استانداری افزود: بر اثر بروز این حادثه برق بخشهایی از ساری، جویبار، نکا و بهنمیر کاملا قطع شده بود.

وی خاطر نشان کرد: این حادثه خسارات سنگینی را به شبکه های فوق توزیع و توزیع برق در شهرهای مرکزی مازندران وارد آورده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران با اشاره به اینکه هم اکنون مشکل عمده برای تامین برق در خطوط محوری شهرستان ساری، خروجی گهرباران، سورک، ساحل فرح آباد و شهرستان نکاء نیاز به نوسازی دارد تصریح کرد: تلاش می شود برق این مناطق تا پنج شنبه شب تامین شود.

مدیرکل راه و ترابری مازندران نیز با اشاره به ترمیم و بازگشایی داخل بافت برخی روستاهای شهرستان ساری توسط مامورین این اداره کل اظهار داشت: تلاش می شود بازگشایی راههای مناطق کوهستانی شهرهای بهشهر و گلوگاه هر چه سریعتر به اتمام برسد.

موسی رحیمی افزود: پس از ترمیم و بازگشایی راهها خسارات ایجاد شده به راههای استان برآورد خواهد شد.

مدیرعامل آبفای روستایی مازندران هم با اشاره به اینکه بیشترین خسارات وارده بر اثر سیل به 30 روستای شهرستانهای ساری و جویبار بوده است، گفت: هم اکنون تامین آب به صورت مقطعی در شهر جویبار با مشکل مواجه شده است.

علی اکبر خورشیدی با بیان اینکه تامین ژنراتور برای بخشهای خزرآباد و روستاهای اطراف ساری جهت آب دار شدن این مناطق همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: درخواست خرید 15 دستگاه دیزل ژنراتور برای 15 شهرستان جهت مجتمعهای آبرسانی روستایی استان صادر شده است.

مدیرکل هواشناسی مازندران نیز در سخنانی با اشاره به اینکه سیستم بارندگی از عصر دیروز مجددا وارد استان شده است، اظهار داشت: بیشترین میزان بارندگی مربوط به قائم شهر و آمل به ترتیب با 26 و 20 میلی متر در شب گذشته بوده است.

یدالله افشار مقدم با بیان اینکه پیش بینی می شود ظرف بیست و چهار ساعت آینده میزان بارندگی در استان افزایش یابد گفت: بارشهای شدید از عصر امروز در استان شروع و تا عصر فردا سراسر استان را فرا خواهد گرفت.

کد خبر 758579

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha