پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ مهر ۱۳۸۷، ۱۶:۳۱

کروبی:

سیدحسن خمینی مخالف کاندیداتوری است

سیدحسن خمینی مخالف کاندیداتوری است

زنجان - خبرگزاری مهر: دبیر کل حزب اعتماد ملی در خصوص ترغیب بعضی گروهها برای کاندیداتوری سیدحسن خمینی در انتخابات آتی ریاست جمهوری گفت: شخص سیدحسن خمینی مخالف کاندیداتوری هستند و من هم اعتقادی به حضور ایشان ندارم.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، حجت الاسلام مهدی کروبی ظهر امروز در جمع اصلاح طلبان استان زنجان در محل دفتر حزب اعتماد ملی شاخه زنجان با تاکید بر اینکه روند کنونی فعالیت حزب اعتماد ملی مطلوب است افزود: حزب باید منسجم فعالیت کند و دموکراسی بدون حزب و کار تشکیلاتی محقق نمی شود.

وی با تاکید بر لزوم توجه جدی به آسیب شناسی کارهای صورت گرفته برای دموکراسی ادامه داد: حتی اگر بزرگترین پیروزیها در دموکراسی ایجاد شود اگر با کار حزبی همراه نباشد به سرانجام نمی رسد و با شکست مواجه می شود.

دبیرکل حزب اعتماد ملی با تاکید کرد بر اینکه باید آموزش و برنامه ریزی مناسب برای انتخابات به شکل منسجم صورت گیرد افزود: حزب و تشکیلات بدون آموزش و برنامه ریزی همانند کوه یخ در برابر آفتاب آب می شود.

امکان کنترل  تورم

حجت الاسلام کروبی در ادامه با اشاره به وضعیت کنونی اقتصاد کشور و تغییرات صورت گرفته در مدیریتهای اقتصادی کشور یادآورشد: با توجه به پیش بینیهای صورت گرفته است امکان دارد تورم و وضعیت کنونی اقصادی به نحوی کنترل شود.

وی تاکید کرد: مجلسیان به وضعیت کنونی کشور به خصوص بحث اقتصادی توجه دارند و می دانند چگونه روند موجود را کنترل کنند.

افزایش قیمت نفت برای اقتصاد کنونی ایران بی تاثیر است

حجت الاسلام کروبی با یادآوری قیمت فروش نفت در سالهای گذشته افزایش قیمت نفت برای اقتصاد کنونی ایران را تا حد زیادی بی تاثیر دانست و تاکید کرد: ما نتوانستیم از فرصت ایجاد شده در زمینه افزایش قیمت نفت استفاده مطلوب کنیم.

وی با اذعان به اینکه نباید به گذشته گریست و زانوی غم بغل کرد افزود: باید گذشته را آینه قرار داد و از آن درس گرفت و باید رقابتهای انتخاباتی جدی و مقتدر داشته باشیم.

دموکراسی بدون وجود احزاب امکانپذیر نیست

دبیرکل حزب اعتماد ملی گفت: مردم در انتخاب خود اشتباه نمی‌کنند و در صورت اشتباه آن را جبران می‌کنند.

حجت‌الاسلام کروبی افزود: مردم نسبت به سرنوشت خود بی‌تفاوت نیستند و در انتخابات دهم ریاست جمهوری نیز حضوری پرشور و پررنگ خواهند داشت.

وی با بیان اینکه تنها راه حل مشکلات، پیشرفت و توسعه و همچنین تغییر و تحول در کشور، برگزاری انتخابات و انجام اصلاحات است پیاده ‌کردن دموکراسی در کشور را بدون وجود احزاب و کارهای تشکیلاتی منسجم و توانمند امکانپذیر ندانست.

از نظام و انقلاب دست بر نمی داریم

حجت الاسلام کروبی برگزاری انتخاباتی آزاد و سالم را ضروری دانست و گفت: باید اختلافات را کنار گذاشت و از سمپاشی‌ها و تخریبها جلوگیری کرد.

دبیرکل حزب اعتماد ملی حفظ و صیانت از آرای مردم در عرصه‌ انتخابات را بسیار مهم دانست و گفت: آنچه که‌ از صندوقها در می‌آید بسیار مهم است و باید به‌ رای مردم احترام گذاشت.

حجت‌الاسلام کروبی گفت: ما نمی‌توانیم از نظام و انقلاب خود دست برداریم و به ‌همین خاطر باید کارمان را با دقت بیشتری انجام دهیم.

به گفته کروبی مقطع کنونی نظام بیشترین وضعیت دوری اصلاح طلبان از بدنه مدیریتی کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی در ایران بوده است.

حجت الاسلام کروبی با تاکید بر اینکه اگر بخواهیم در جامعه تغییر و تحول صورت بگیرد تنها راه انتخابات و اصلاحات است افزود: در انتخابات گذشته رد صلاحیتهای فراوانی از طیف اصلاح طلبان به ناحق صورت گرفت. 

سیدحسن خمینی مخالف کاندیداتوری است

دبیر کل حزب اعتماد ملی در خصوص ترغیب بعضی گروهها برای کاندیداتوری سیدحسن خمینی در انتخابات آتی ریاست جمهوری گفت: شخص سیدحسن خمینی مخالف کاندیداتوری هستند و من هم اعتقادی به حضور ایشان ندارم.

حجت الاسلام کروبی افزود: اول اینکه حاج حسن خمینی در قم تدریس می‌کنند و شاگردان خوبی دارند و انشا‌الله آینده بسیار درخشانی از نظر علمی با توجه به مطالعاتی که در این زمینه دارند خواهند داشت.

کروبی تاکید کرد: در ثانی اینکه حاج حسن خمینی در این افکار نیست و هم خانواده و هم خودشان مخالف این کار هستند و من هم هیچ عقیده‌ای به این کار ندارم.

وی افزود: مطلب دیگر اینکه امروز هر کسی رئیس جمهور شود حتی با 40 میلیون رای مشکلات زیادی پیش‌روی خواهد داشت و در این صورت خانواده امام برای نان، گوشت و درمان مردم مورد تهاجم قرار می‌گیرند و من موافق نیستم.

کروبی با اشاره به اینکه آنها خودشان هم موافق نیستند گفت: این اقدامات کارهای سیاسی است که چنین گفته می‌شود.

کد خبر 758650

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha