به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، محسن رهامی بعد از ظهر امروز در جمع اصلاح طلبان استانهای زنجان و کردستان در محل حزب اعتماد ملی شاخه زنجان افزود: مهمترین دلیل شکست اصلاح طلبان خودشان هستند زیرا قواعد بازی را رعایت نکرده و بسیاری از دستاوردها را از دست دادند.
وی ، دموکراسی را دارای اصول و قوانینی دانست و ادامه داد: همانطوری که در کشور آمریکا ساختمان سازی از قوانینی پیروی می کند ، دموکراسی هم برای خود قوانینی دارد که از کشوری به کشور دیگر این قوانین تغییر نمی کنند. دموکراسی نیازمند احزاب ، تلاش شبانه روزی ، گذشت و چانه زنی است و با قهر کردن دموکراسی پیش نمی رود.
رهامی، خطاب به گروه های اصلاح طلب تاکید کرد: در دموکراسی صفر و 100 وجود ندارد، برخی افرادی معتقدند که یا همه چیز را باید داشته باشیم و یا هیچ چیز را نباید داشته باشیم، اما در دموکراسی باید از نقطه 60 به 70 برسیم نه اینکه عقب نشینی کرده یا وارد بازی نشویم.
نماینده دوره های دوم و سوم مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه برای دستیابی به دموکراسی باید از جاده های سنگلاخ عبور کرد گفت: رسیدن به دموکراسی راه ساده ای نیست و در این مسیر باید راه بسیار طولانی و طاقت فرسایی را طی نماییم.
همچنین در ادامه این جلسه دبیر حزب اعتماد ملی استان زنجان گفت: حزب اعتماد ملی در زنجان حدود دو سال است که فعالیت خود را آغاز نموده و شورای مرکزی آن در استان زنجان دارای 25 عضو است.
دکتر سعدالله نصیری افزود: خوشبختانه این حزب علیرغم اینکه مکان فیزیکی مناسبی ندارد در هفت شهرستان فعالیت می کند و در استان زنجان دارای 200 عضو است و تعداد زیادی از افراد به خصوص پس از انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی برای عضویت در حزب علاقه نشان داده اند اما به دلایل متعدد در این زمینه با دقت عمل می کنیم.
وی ادامه داد: برای انتخابات اخیر مجلس 60 جلسه برگزار کرده ایم و جلساتی با حضور اعضای حزب اعتماد ملی در شمال غرب کشور را در زنجان برگزار نموده ایم و خوشبختانه تفاهم و همدلی در میان احزاب اصلاح طلب استان زنجان فوق العاده مناسب است.
نظر شما