پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ مهر ۱۳۸۷، ۱۳:۴۲

مجری پروژه برج میلاد:

تجربه برج میلاد نمونه عینی توسعه یافتگی قابلیتهای مهندسی کشور است

تجربه برج میلاد نمونه عینی توسعه یافتگی قابلیتهای مهندسی کشور است

مدیر عامل شرکت یادمان سازه گفت : تجربه انباشته شده در مجموعه پروژه برج میلاد نمونه ای عینی از توسعه یافتگی قابلیتها و ظرفیتهای مهندسی کشور است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس سید رضا میرصادقی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت : چند وجهی بودن کارکردهای مختلف این پروژه ملی موفقیت ها و ظرفیت های قابل توجهه برای نظام مهندسی، عمرانی کشور به ارمغان آورده است.
وی در ادامه به بخشی از این موفقیت ها اشاره کرد و گفت : ساخت پروژه ای ملی و بومی متناسب با معماری ایرانی و اسلامی و بر اساس استانداردهای به روز شده مهندسی، فائق آمدن بر شرایط  بین المللی و تحریم ها و محدودیت ها، رسیدن به نقطه انتقال فناوری ها و تکنیک ها آزمایش شده به سایر کشورها برخی از این موفقیت هاست و افتخار می کنیم که برج میلاد نمایشگاهی از خلاقیت و نوآوری در عرصه مهندسی را در معرض دید مردم ایران و دیگر کشورها قرار داده است.

مدیر پروژه برج میلاد بیان داشت: این توفیق زمانی از اهمیت بیشتری برخوردار می شود که نوآوری ها و ابتکارات مهندسان و معماران ایران با وجود مشکلات متعدد که مهم ترین آن تحریم و محدودیت تامین مصالح استاندارد بود، صورت گرفت.

کد خبر 758843

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha