پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ مهر ۱۳۸۷، ۱۰:۵۵

کارگروه مشترک آمار و اطلاعات سازمان توسعه تجارت و گمرک تشکیل شد

مدیر کل برنامه ریزی تجاری سازمان توسعه تجارت ایران از شکل گیری کارگروه مشترک سازمان توسعه تجارت ایران و اداره کل گمرک ایران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان توسعه صادرات ایران، محمد رضا ایزدیان با اشاره به اینکه کارگروه مذکور حاصل ملاقات مشترک اخیر رئیس کل سازمان توسعه تجارت و رئیس کل گمرک کشور است، افزود: در این راستا دو جلسه مشترک در خصوص مباحث مختلف آمار و اطلاعات صادرات و واردات کشور انجام شده است و همکاری در این زمینه همچنان ادامه دارد.

وی اضافه کرد: موضوعاتی چون طبقه بندی کالاها، بررسی ترکیب تجارت ایران بر اساس مواد اولیه و واسطه ای و مصرفی و همچنین نحوه یکپارچه سازی سامانه اطلاعاتی و عملیاتی گمرک ایران در خصوص آمار و اطلاعات تجارت کشور، از جمله دستور کارهای این کارگروه است.

ایزدیان در خصوص هدف شکل گیری کارگروه مشترک سازمان توسعه تجارت و اداره کل گمرک تصریح کرد: با توجه به گستردگی و تنوع آمار و اطلاعات تجارت خارجی کشور ، مهمترین هدف این کارگروه بررسی و ارزیابی نقاط ضعف ، چالشها و فرصتهای بهبود و به روز رسانی آمار و اطلاعات صادرات و واردات کشور است.

مدیر کل برنامه ریزی تجاری سازمان توسعه تجارت با اشاره به اهمیت توجه به تفاوت و تمایز تولید ، انتشار و ترکیب و تحلیل آمار و اطلاعات تجارت کشور، گفت: متولی تولید و انتشار آمار صادرات و واردات کشور ، گمرک ایران است و مسئولیت ترکیب و تحلیل این اطلاعات به عهده سازمان توسعه تجارت سپرده شده است.

وی اضافه کرد: البته سازمان توسعه تجارت به صورت موردی و بر اساس نیاز کاربران در سطوح مختلف ( مقامات ارشد نظام ، نمایه آمارهای تحلیلی ، نمایه آمارهای تفسیری ، رایزنان بازرگانی ، اتاق بازرگانی و ... ) آمار و اطلاعات صادرات و واردات کشور را منتشر می کند.

کد خبر 759174

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha