پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ مهر ۱۳۸۷، ۱۳:۳۲

بختهای اصلی کسب جایزه نوبل ادبی معرفی شدند

بختهای اصلی کسب جایزه نوبل ادبی معرفی شدند

انجمن انگلیسی لدبروکس با انجام نظرسنجی بین المللی به گمانه زنی درباره برنده نوبل ادبی امسال پرداخته است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، در میان تمامی بختهای مسلم کسب جایزه نوبل ادبی امسال احتمال رسیدن این جایزه به "کلودیو ماگریس" نویسنده ایتالیایی و آدونیس شاعر سوری کمتر از دیگران است.

به نوشته لدبروکس کلودیو ماگریس نویسنده 59 ساله متولد تریسته ایتالیا با نگارش رمانهایی چون "دانوب" و "دریایی دگرگونه" به شهرت رسیده و "علی احمد سعید اسبر" شاعر عرب که با نام مستعار آدونیس شعرهای انگلیسی خود را منتشر می کند در سالهای گذشته مخاطبان فراوانی در جامعه ادبیات اروپا و آمریکا یافته است.

اما در دیگر سوی این فهرست، نام افرادی چون واسیلیس آلکساکیس شاعر و نویسنده یونانی که رمانهای خود را به زبانهای فرانسه و یونانی می نویسد، پاتریک مودیانو نویسنده فرانسوی برنده گونکور سال 1978 و آدام زاگایفسکی شاعر و نویسنده لهستانی قرار دارند. در میانه این فهرست نام ماریو بارگاس یوسا نویسنده مشهور پرویی و هرتا مولر نویسنده رومانیایی الاصل المانی نیز دیده می شود.

کد خبر 759403

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha