به گزارش خبرنگار مهر در شهریار، سید علی یزدیخواه ظهر امروز در آیین نواختن زنگ شیر در مدرسه هانیه فاز 3 شهر جدید اندیشه شهریار اظهار داشت: امروز در سراسر کشور و شهرستانهای استان تهران شیر شما " شیر مدرسه ایران" و نان غنی سازی شده میان دانش آموزان مقاطع پیش دبستانی، ابتدایی و راهنمایی توزیع شد.
وی افزود: در طول سال هر دانش آموز 14 کیلوگرم شیر در قالب پاکت 200 سی سی شیر رایگان دریافت می کند و مدیران موظف هستند که از مهرماه تا پایان اسفندماه جاری 70 نوبت شیر میان دانش آموزان توزیع کنند.
این مسئول خاطرنشان کرد: امسال نان غنی سازی شده میان دانش آموزان شهرستانهای استان تهران توزیع می شود و چون سال اول اجرای این طرح است فقط برای دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی سه روز در هفته توزیع می شود.
یزدیخواه بیان داشت: نان غنی سازی شده سرشار از ویتامینهای مختلف است و ارزش غذایی فوق العاده ای دارد که می تواند سهم به سزایی در ارتقای سطح سلامت دانش آموزان داشته باشد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران عنوان کرد: بالغ بر 120 میلیارد ریال برای توزیع شیر و نان غنی سازی شده در استان تهران اعتبار در نظر گرفته شده است.
وی یادآور شد: رسالت و هدف آموزش و پرورش رشد همه جانبه دانش آموزان اعم از رشد عقلی، سلامتی، جسمی و فرهنگی است.
این مسئول متذکر شد: شیر به عنوان کامل ترین غذا برای دانش آموزان در مدرسه است و هم اکنون این فرهنگ در تمامی مدارس در حال نهادینه شدن است.
یزدیخواه تصریح کرد: در این راستا بهداشت یارانی در مدارس مشخص شدند که نظارت دقیق بر برنامه غذایی دانش آموزان دارند.
وی ادامه داد: یکی از مشکلات فعلی دانش آموزان نخوردن صبحانه است که این کار باعث افت 50 درصدی عملکرد حافظه آنها می شود و آموزش و پرورش به دنبال این موضوع است که صبحانه خوردن در دانش آموزان به خصوص دانش آموزان مقاطع پیش دبستانی و ابتدایی نهادینه شود.
همچنین دراین مراسم نماینده مردم شهریار در مجلس افزود: مدرسه خانه اول دانش آموزان است چون بیشترین زمان دانش آموزان در این مکان سپری می شود باید در جهت ارتقاء سطح علمی و کیفی دانش آموزان اقدامات اساسی صورت گیرد.
حسین گروسی بیان داشت: با همکاری مسئولان شهری و استانی باید تنگناهای مالی در مدارس برطرف شود و دانش آموزان از امکانات بهتری در مدارس برخوردار شود.
وی اعلام کرد: بخش مرکزی شهریار دارای 125 هزار دانش آموز است و باید توجه ویژه ای به امکانات مدارس و فضای آموزشی آنها شود.
نظر شما