پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ مهر ۱۳۸۷، ۱۳:۱۵

مردم مازندران گاز را سوخت دوم خود بدانند

مردم مازندران گاز را سوخت دوم خود بدانند

ساری - خبرگزاری مهر: مدیر عامل گاز مازندران گفت: مازندران آخرین انشعاب خط لوله گاز کشور را داراست و معمولان با کمبود گاز مواجه است و مردم این استان باید گاز را به عنوان سوخت دوم خود بدانند.

به گزارش خبرنگار مهر در بابل، مدیر عامل شرکت مازندران پیش از ظهر یکشنبه در مراسم  بهره برداری خط لوله گاز در روستای حاجیکلا بابل در مسجد امیر المومنین این روستا با اشاره به اینکه میزان مصرف گاز در مازندران بیشتر از تولید آن است خطاب به مردم حا جیکلا اظهار داشت: با توجه به فرا رسیدن فصل سرما به فکر تهیه سوخت اول از قبیل نفت و گازوئیل باشند.

محسن عرب مقصودی ادامه داد: با بهره برداری از پروژه گازرسانی در 10 روستای بخش گتاب حدود 2750 خانوار از نعمت گاز بهره مند خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه برای گاز رسانی به این روستاها بالغ دو میلیارد 241 میلیون ریال هزینه شده است تعداد انشعاب نصب شده را 2 مورد و ا نشعاب قابل نصب را 2462 عدد عنوان کرد.

مقصودی اعتبار مورد نیاز به ازای هر خانوار را هشت میلیون و 200 هزار ریال عنوان کرد.

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: پیگیر تشکیل فرمانداری  ویژه در بابل هستیم.

محسن نریمان گفت: طی نامه کتبی به رئیس جمهور و وزیر کشور تقاضا کردیم فرمانداری بابل را به عنوان تنها فرمانداری مازندران که تمام شرایط برای ویژه بودن را داراست به عنوان فرمانداری ویژه انتخاب کنند.

وی افزود: اگر دولت نهم دولت عدالت محور است باید تخصیص اعتبار به صورت عادلانه صورت گیرد و در زمینه گاز رسانی به روستاهای بابل حمایت ویژه به عمل آید.

به گزارش مهر، گاز رسانی به روستای فوق  مصوبه سال 85 بوده و تا پایان سال 86 باید به اتمام می رسید که متاسفانه با توجه به سپری شدن 7 ماه از سال جدید تنها علمک  گاز در این مسجد افتتاح شد که گاز اصلی فشار نداشته و نمی تواند گاز مردم را تامین کند و مردم باید به فکر تهیه نفت و گازوئیل باشند.

کد خبر 760028

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha