پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ اردیبهشت ۱۳۸۳، ۱۴:۲۱

دهمين كنگره سراسري شعر وقصه طلاب

آيت الله جوادي آملي : روحيه شاعراي و ادبي در ترويج و اثبات حقانيت دين تأثير فراواني دارد

آيت الله جوادي آملي در دهمين كنگره سراسري شعر و قصه طلاب در قم خواستار تلاش براي تقويت روحيه شعر و ادبيات در حوزه علميه شد .

به گزارش خبرنگار " مهر"  در قم ، آيت الله جوادي آملي با اشاره به اين كه اخبار و روايات بايد به زبان شعر مطرح شود، گفت : بسياري از اخبار و روايات در تاريخ اسلام ريشه دارند، اما به زبان غير شعر مطرح مي‌شود كه تأثير گزاري آن پايين است.

وي كه در جمع اعضاء برگزار كننده دهمين كنگره شعر و قصه طلاب سخن مي‌گفت، طلايه داران فضل و ادب را تربيت يافتگان حوزه علميه دانست و افزود: از مهم‌ترين ضعف‌هاي امروز حوزه آن است كه حوزويان از شعر و ادبيات فاصله گرفته و دور شده‌اند، حال آن كه در گذشته شعر و شاعري،  ادب و هنر در حوزه توليد مي‌شود. لذا بايد دوباره تلاش كنيم تا روحيه شعر و ادبيات در حوضه علميه تقويت شود .

آيت الله جوادي آملي تأكيد كرد: نسل جوان تشنه معارف الهي هستند . نسل امروز به انگيزه‌ ها كار دارند نه انديشه‌ها، چرا كه انديشه براي عده ‌اي خاص و داراي شرايط مخصوص است.

وي تصريح نمود : بيشتر مردم به انگيزه‌ هايشان رجوع مي‌كنند، لذا با شعر خوب، قصه زيبا و ادبيات روان مي‌توان انگيزه‌ ها را اشباع  و سپس انديشه‌ها را محكم و تقويت نمود.

کد خبر 76003

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha