پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ مهر ۱۳۸۷، ۹:۲۹

اتحادیه استانی زعفران فروشان خراسان رضوی تشکیل می شود

اتحادیه استانی زعفران فروشان خراسان رضوی تشکیل می شود

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازرگانی خراسان رضوی از تشکیل اتحادیه زعفران فروشان تا نیمه آبان ماه سال جاری در استان خبر داد.

علی صفرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: این اتحادیه در راستای اجرای تبصره 6 ماده 21 قانون نظام صنفی و به پیشنهاد کمیسیون نظارت بر واحدهای صنفی شهرستان مشهد و باتصویب هیئت عالی نظارت، تشکیل خواهد شد.

صفرزاده با اشاره به اینکه استان خراسان تنها تولید کننده زعفران کشور در ارقام مختلف و تبدیل و فرآوری آن از طریق واحدهای صنفی است، افزود: حضور میلیونی زائران و تمایل به خرید سوغات استان با اولویت زعفران و همچنین تجمیع تولیدکنندگان و صادرکنندگان این محصول در استان و ضرورت اطلاع رسانی در زمینه تامین، توزیع، تعیین نرخ، آموزش ها و کنترل و نظارت لازم در خصوص کمیت و کیفیت این محصول، ضرورت ایجاد این اتحادیه استانی را آشکار می سازد. 

وی تاکید کرد: درآمدهای ارزی ناشی از تولید  توزیع و صادرات زعفران، توجه خاص به این محصول را طلب می کند و با توجه به اینکه استان خراسان تنها تولیدکننده زعفران کشور است لازم است به منظور حفظ، حمایت و تقویت این صنف، تشکیلات استانی، هدایتگر و پیگیر امور مربوطه باشد.
 

کد خبر 760116

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha