سید مهدی قمصری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: بالتبع مشکلاتی برای دانشجویان پیش می آید زیرا آن قدر آمادگی برای تعامل در دانشجویان وجود ندارد یعنی دانشجویان آمادگی آن را ندارند که یک دفعه برای مدتی بپذیرند که 5 یا 6 نفره در اتاق باشند و این مشکلاتی است که به لحاظ فرهنگی در جمع دانشجویان مواجه هستیم.
وی اضافه کرد: شاید امکان ارائه خدمات مناسب برای این گروه از دانشجویان وجود نداشته باشد. البته درباره سایر خدمات رفاهی غیر از اسکان مشکل خاصی در دانشگاه تهران وجود ندارد، هر چند که هنوز نمی دانیم چه تعداد به دانشگاه تهران معرفی می شوند و متقاضی خوابگاه هستند لذا این شرایط برنامه ریزی مان را مختل کرده است.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران ادامه داد: ورود این دانشجویان و اینکه چه تعداد دختر و چه تعداد پسر متقاضی خوابگاه باشند، برنامه ریزی که از قبل در خوابگاه صورت گرفته را به هم می زند زیرا باعث می شود سیستم و دانشجویان متحمل استرس شوند. افزایش ظرفیت در اتاقها همیشه چالش ایجاد می کند.
نظر شما