سردار حسین صالحی امروز در گفتگو با خبرنگار مهر در قم، با اشاره به تماسهای مردم با پلیس 110 گفت: در طی سالهای اخیر مردم اعتماد بسیاری به پلیس پیدا کرده اند و تمامی مشکلات خود را با پلیس در میان می گذارند.
وی تصریح کرد: در شش ماهه اول سال جاری 195هزار و 800 تماس با پلیس 110 گرفته شده است که نسبت به مشابه سال گذشته 15درصد رشد داشته است.
صالحی افزود: تعداد مراجعات به مراکز پلیس نیز نسبت به سال گذشته سه درصد کاهش نشان می دهد.
معاون انتظامی استان قم با بیان اینکه پس از تماس های گرفته شده با پلیس، ماموران نیروی انتظامی به سرعت وارد عمل شده اند گفت: بیش از 121هزار مورد از تماسهای مردم منجر به عملیات پلیس شده که نسبت به سال گذشته رشد 20 درصدی داشته است.
وی افزود: از تماسهای مردمی در خصوص دریافت اطلاعات و راهنمایی پلیس 82 هزار و 778 مورد بود که رشد 3.7درصدی داشته است.
صالحی در خصوص امداد و نجات پلیس در جاده ها گفت: یکی از اقدامات پلیس حضور به موقع در سوانح جاده ای است که این میزان نیز با رشد 17 درصدی مواجه است.
وی با اشاره به میانگین حضور پلیس در صحنه های مختلف تصریح کرد: واحدهای تخصصی پلیس 15 دقیقه، گشتهای پلیسی 9 دقیقه و راهنمایی و رانندگی 14.2دقیقه است که در مجموع مدت زمان حضور پلیس 6درصد رشد یافته است.
معاون انتظامی استان قم در خصوص تماس های مردم با 197 نیز گفت: در تماس های مردم کاهش شکایت 50 درصدی مشاهده می شود و انتقادات نیز 57.5 درصد کاهش یافته است.

قم - خبرگزاری مهر: معاون انتظامی استان قم گفت: تماس های مردم قم با پلیس 110 امسال نسبت به مشابه سال گذشته 15 درصد رشد داشته است.
کد خبر 760595
نظر شما