پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ مهر ۱۳۸۷، ۱۶:۴۵

پیرو مصوبه مجلس اعلام شد:

توقف روند مرحله تکمیل ظرفیت کنکور/ تعویق اعلام نتایج تکمیل ظرفیت کنکور

توقف روند مرحله تکمیل ظرفیت کنکور/ تعویق اعلام نتایج تکمیل ظرفیت کنکور

پیرو مصوبه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز یکشنبه 14 مهرماه جاری در خصوص افزایش 10 درصد به ظرفیت دوره های روزانه دانشگاههای مادر و مهم دولتی در رشته های فنی و مهندسی،‌ پزشکی و حقوق‌ اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون سراسری سال 87 به تعویق افتاد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان سنجش آموزش کشور در این اطلاعیه تاکید کرده است: پیرو مصوبه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اخذ شهریه از قبول شدگان احتمالی و با توجه به تغییرات عمده ای که مصوبه فوق الذکر در ظرفیت،‌ نوع گزینش و لزوم اخذ شهریه در مرحله تکمیل ظرفیت ایجاد خواهد کرد و ضرورت یکپارچگی گزینش در مرحله تکمیل ظرفیت‌، سازمان سنجش آموزش کشور با توجه به رسالت خود در جهت حفظ حقوق داوطلبان‌ با پوزش از تمامی داوطلبان آزمون سراسری سال 87 که در مرحله تکمیل ظرفیت تاریخ 8 مهرماه اقدام به انتخاب رشته کرده اند به اطلاع می رساند روند اجرایی این مرحله از آزمون تا طی مراحل قانونی مصوبه مجلس و ابلاغ رسمی آن به سازمان متوقف و اعلام اسامی قبول شدگان این مرحله تا اطلاع ثانوی به تعویق می افتد.

سازمان سنجش تاکید کرده است داوطلبان کنکور سراسری 87 با دقت اطلاعیه های بعدی این سازمان را پیگیری کنند.

کد خبر 760902

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha