پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۹ مهر ۱۳۸۷، ۱۰:۰۶

در گفتگو با مهر عنوان شد:

ثبت نام 140 هزار فرهنگی آموزش و پرورش در طرح مسکن مهر

ثبت نام 140 هزار فرهنگی آموزش و پرورش در طرح مسکن مهر

رئیس اداره تعاون وزارت آموزش و پرورش گفت: 140 هزار فرهنگی آموزش و پرورش در سراسر کشور در طرح مسکن مهر ثبت نام کردند که بیش از 80 هزار نفر آنها به سازمان مسکن و شهرسازی معرفی شده اند.

سعید خلج در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه مراحل قانونی واگذاری مسکن به 80 هزار نفر از فرهنگیان در حال پیگیری  است، افزود: زمان واگذاری مسکن مهر به این دسته از فرهنگیان از طریق تعاونی هایی که وزارت مسکن معرفی کرده است، مشخص می شود.

وی زنان سرپرست خانوار، فرهنگیان بازنشسته و فرهنگیان با سابقه 25 سال را در اولویت واگذاری ها عنوان کرد و اظهار داشت: به زودی واگذاری این واحدهای مسکونی  براساس اولویت ها آغاز می شود. 

کد خبر 760986

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha