به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، در این نمایشگاه 70 اثر هنری بر روی چرم با مضامین نقوش سنتی، نقش بری 30 جزء قرآن کریم و جلدهای تزئین شده به نمایش در آمده است.
این آثار متعلق به حمیدرضا بهزادی نژاد از هنرمندان چیره دست این رشته هنری است که تا به حال در 18 نمایشگاه داخلی و خارجی شرکت داشته است و در زمینه مرمت اسناد تاریخی و نسخ خطی هم فعال است.
این نمایشگاه حاصل تلاش شش ساله این هنرمند است و تا 19 مهرماه از ساعت 9 تا 12 و 17 تا 30/19 در محل نگارخانه رضوان کوهسنگی آماده بازدید علاقمندان است.
نقش بری بر روی چرم یکی از هنرهای سنتی و دستی است که تعداد کمی از هنرمندان به این کار مشغول هستند. در این هنر ابتدا چرم طبیعی حیواناتی نظیر گوسفند را دو پوسته می کنند و نقش ها بر روی قسمت رنگی پوست پیاده می شود.
شکل گیری این هنر به دوره صفویه می رسد که بیشتر مورد استفاده آن جلدها بوده است و در حال حاضر هم از این هنر جهت انجام تابلوهایی با نقوش سنتی، کارهای خوشنویسی و به صورت خاص مورد استفاده قرار می گیرد.
نظر شما