پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ مهر ۱۳۸۷، ۱۶:۳۶

اخبار کوتاه جشنواره فیلم دانشجویی

بیشترین آثار رسیده به دبیرخانه سومین جشنواره ملی فیلم دانشجویی از دانشکده صدا و سیما و دانشگاه آزاد اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، بعد از بررسی 810 فیلم بیشترین آثار در بخش داستانی کوتاه و مستند با 234 اثر و کمترین آثار مربوط به بخش تئاتر تلویزیونی با 17 اثر است. همچنین مقایسه آمار با دومین جشنواره رشد 81/1 درصدی را نشان می‌دهد.

ـ ثبت‌نام در کارگاههای آموزشی جشنواره فیلم دانشجویی از طریق وبسایت انجام می‌شود. کارگاههای آموزشی با هدف ارتقای سطح علمی و هنری دانشجویان سراسر کشور برگزار می‌شود.

ـ بر اساس اهداف شورای سیاستگذاری جشنواره سوم، دفتر این جشنواره عمده فعالیت‌های انجام شده پنج ماهه اخیر خود را تشریح کرد که برخی از این فعالیت‌ها عبارتند از طراحی تقویم اجرایی، طراحی و اجرای وبسایت جشنواره و ...

ـ در سومین جشنواره ملی فیلم دانشجویی آثار دانشجویان دانشگاه فرانسه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. دانشجویان دانشگاه فمیس فرانسه با ارائه 31 اثر در زمینه‌های مستند، داستانی، انیمیشن و ویدئوگرافیک در این جشنواره شرکت کرده‌اند.

ـ آثار دانشجویان انگلیسی در زمینه انیمیشن در سومین جشنواره ملی فیلم دانشجویی در بخش جشنواره جشنواره‌ها به نمایش گذاشته می‌شود.

سومین جشنواره ملی فیلم دانشجویی در پنج رشته تئاتر تلویزیونی، ویدئوگرافیک، انیمیشن، مستند و داستان کوتاه از پنجم تا نهم آبان در دانشکده صدا و سیما برگزار می‌شود.

کد خبر 761516

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha