پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ مهر ۱۳۸۷، ۱۴:۴۱

اسماعیلی خبر داد:

خرید و ذخیره سازی مرکبات در مازندران ۲۵ درصد افزایش یافت

خرید و ذخیره سازی مرکبات در مازندران ۲۵ درصد افزایش یافت

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران از افزایش 25 درصدی خرید و ذخیره سازی مرکبات استان در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن اسماعیلی ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه توسعه صادرات استان در ساری در خصوص تنظیم بازار میوه و مرکبات مازندران تنظیم بازار میوه و مرکبات گفت: به منظور تنظیم بازار و کنترل قیمت میوه و مرکبات در ایام پایانی سال طرح خرید و ذخیره سازی مرکبات  به میزان ۴۰ هزار تن پرتغال تامسون و یک هزار و۵۰۰ تن سیب در سال جاری در  استان انجام شد.

وی افزود: این میزان نسبت به سال قبل در حدود 25 درصد افزایش داشته است.

اسماعیلی تولید نارنگی در سال جاری را حدود ۶۵۰ هزار تن بیان کرد و گفت: به دلیل ازدیاد محصول نارنگی استان در سال جاری با همکاری و هماهنگی سازمان های بازرگانی سایر استانها و میادین میوه و تره بار، نارنگی به قیمت مناسب از کشاورزان خریدار و جهت توزیع به سایر استانها ارسال می شود.

وی طرح خرید و ذخیره سازی مرکبات را از اقدامات مهم دولت نهم دانست و یادآور شد: مازندران با سطح کشت ۳۹ درصد و تولید ۴۵ درصد مرکبات کشور رتبه نخست را در این زمینه دارد.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری یادآور شد: پیش بینی می شود در سال جاری حدود ۸/۱ میلیون تن مرکبات در استان برداشت شود.

کد خبر 761869

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha