۱۹ مهر ۱۳۸۷، ۱۱:۱۶

علیخانی خبر داد:

راه اندازی دفتر مشاوره دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاهها

راه اندازی دفتر مشاوره دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاهها

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم از راه اندازی دفتر مشاوره خاص دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاهها خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی علیخانی در دور دوم سفر استانی هیئت دولت به استان خراسان شمالی در جمع دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه بجنورد با بیان این خبر گفت: در چارت جدید سازمانی اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم دفتری با عنوان دفتر مشاوره خاص دانشجویان شاهد و ایثارگر پیش بینی شده که دانشگاهها می توانند در جهت تأسیس دفتر مشاوره دانشجویی برای این دانشجویان اقدام کنند.

وی افزود: بخشی از امکانات و روانپزشک برای دفاتر مشاوره خاص دانشجویان شاهد و ایثارگر توسط بنیاد شهید تأمین می شود.

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم از تفاهم نامه سه جانبه میان وزارت علوم، جهاد دانشگاهی و بنیاد شهید خبر داد و گفت: این تفاهم نامه در حال انعقاد است که بر اساس آن دانشجویان شاهد و ایثارگر می توانند برای تقویت بنیه علمی خود در کلاسهای جهاد دانشگاهی حاضر شوند.

وی افزود: در صورتی که تفاهم نامه سه جانبه میان وزارت علوم، جهاد دانشگاهی و بنیاد شهید منعقد شود، به دانشگاهها و بنیاد شهید استانها ابلاغ خواهد شد.

دکتر علیخانی با بیان اینکه دانشجویان شاهد و ایثارگر باید روحیه خودباوری و بالندگی را در خود ایجاد کنند، گفت: سالانه در میان دانشجویان برگزیده دانشگاهها تعداد قابل توجهی دانشجوی شاهد و ایثارگر وجود دارند. همچنین 2 هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر در کشور شناسایی شده اند که معدل حدود 20 دارند.  

وی با یادآوری تدوین طرح ایجاد باشگاه دانشجویان نخبه در جمع دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه بجنورد گفت: بر اساس طرح این باشگاه، دانشجویان شاهد و ایثارگر می توانند به جای استادان مشاور از دانشجویان نخبه شاهد و ایثارگر برای کلاسهای فوق العاده مورد درخواستشان بهره مند می شوند.

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم افزود: برای این دانشجویان نخبه که در زمینه علمی به سایر دانشجویان شاهد و ایثارگر کمک می کنند حق الزحمه ای نیز در نظر گرفته می شود که بنیاد شهید بخشی از هزینه های آن را پرداخت می کند.

حسینعلی علیخانی اضافه کرد: حق الزحمه یک دانشجوی نخبه شاهد و ایثارگر که با مرتبه کارشناسی به تقویت بنیه علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر اقدام می کند معادل یک مربی محاسبه می شود. اگر این فرد در مرتبه کارشناسی ارشد باشد حق الزحمه ای معادل یک دکتری تخصصی را دریافت خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: طرح ایجاد باشگاه دانشجویان نخبه در آستانه تصویب است و در صورت تصویب برای اجرای آزمایشی به دانشگاهها ابلاغ می شود.

کد خبر 762423

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha