به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس پاکستان، اسلام آباد تاکید کرد که هیچ جایگزینی برای اصل "خودمختاری" در رابطه با حل مسئله کشمیر و فلسطین وجود ندارد.
"یاسر اقبال بات" سفیر پاکستان در کمیته استعمار زدایی مجمع عمومی سازمان ملل متحد، گفت: "برای چند دهه است، مردم فلسطین و جامو و کشمیر منتظر آن هستند تا حق خودمختاری و تعیین سرنوشت آنها که سازمان ملل و جامعه بین المللی به آنها وعده داده، مورد شناسایی قرار گیرد."
سفیر پاکستان در سازمان ملل متحد اضافه کرد: حل مسالمت آمیز این مسائل باعث صلح پایدار، ثبات و پیشرفت در خاورمیانه و جنوب آسیا می شود".
وی ابراز امیدواری کرد که نشست های اخیر بین رهبران هند و پاکستان اجازه تداوم و تعمیق گفتگوی سازنده برای حل صلح آمیز مسئله جامو و کشمیر را بدهد.
سفیر پاکستان همچنین افزود:"پاکستان از حقوق اساسی و غیر قابل انکار تمامی مردم سرزمین هایی که از سوی خودشان اداره نمی شود و تحت اشغال خارجی هستند، حمایت می کند."
نظر شما