به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر جعفری در سمینار نقش دانشگاه جامع علمی - کاربردی در اشتغالزایی و مهارتهای شغلی در پژوهشکده باقرالعلوم افزود: در صورتی که دانشجویان بتوانند طرح اشتغال زایی را تعریف کنند که قابلیت اجرا داشته باشد از 5 میلیون تا 10 میلیون ریال تسهیلات مالی برای راه اندازی آن طرح دریافت می کنند و در زمان فارغ التحصیلی افرادی که این طرحها را ارائه کرده اند، در صورتی که این طرح به وزارت کار ارائه و تصویب شود، وام اشتغال دریافت می کنند.
وی گفت: دانشگاه علمی - کاربردی از ایجاد انجمنهای علمی حمایت می کند و تاکنون 450 انجمن علمی در واحدهای این دانشگاه ایجاد شده که به هر کدام از آنها برای راه اندازی اولیه 3 میلیون ریال کمک مالی صورت گرفته است که پس از ارائه گزارش عملکرد این کمکها افزایش می یابد.
جعفری اضافه کرد: دانشگاه جامع علمی - کاربردی پس از 15 سال فعالیت دارای بیش از 260 هزار دانشجو است که در 530 مرکز در کشور مشغول به تحصیل هستند و این تعداد با حدود 80 هزار پذیرفته شده جدید به بیش از 300 هزار دانشجو افزایش می یابند.
وی اضافه کرد: دانشگاه جامع علمی - کاربردی دارای 130 مرکز آموزشی در سطح استان تهران است که عمده این مراکز از سوی بخش خصوصی اداره می شود و مراکز دولتی نیز وابسته به وزارت جهادکشاورزی، وزارت نیرو، جهاددانشگاهی، کمیته امداد و هلال احمر هستند.
معاون دانشجویی دانشگاه جامع علمی - کاربردی در خصوص پرداخت شهریه دانشجویان دانشگاه جامع علمی - کاربردی گفت: دانشجویان این دانشگاه در صورتی که در دریافت وام از صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم مشکل داشته باشند می توانند به معاونت دانشجویی اعلام کنند تا پیگیری شود.
وی با تأکید بر لزوم مشارکت هرچه بیشتر دانشجویان در جشنواره دانشجویان نمونه علمی - کاربردی اظهار داشت: برندگان جشنواره دانشجویان علمی - کاربردی مشمول تخفیف شهریه می شوند. در صورتی که دانشجویانی که به وزارت علوم معرفی می شوند نیز به بخش کشوری معرفی شوند، امکان ادامه تحصیل از کاردانی به کارشناسی بدون آزمون را خواهند داشت.
جعفری یادآور شد: امسال 13 دانشجوی نمونه در جشنواره دانشگاه علمی - کاربردی معرفی می شوند.
نظر شما