پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ مهر ۱۳۸۷، ۱۴:۰۴

سردار هادیان فر:

روزانه 70 نفر در اثر تصادفات جان خود را از دست می دهند

روزانه 70 نفر در اثر تصادفات جان خود را از دست می دهند

جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی کشور گفت: تصادفات رانندگی در جاده ها و معابر شهری روزانه جان 70 نفر از هموطنان را می گیرد که بر اثر آن سالانه 6 هزار میلیارد تومان خسارت مادی و معنوی بر کشور تحمیل می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار هادیان فر ظهر امروز در همایش تجلیل از نمونه های ترافیکی گفت: بر اساس اعلام سازمان جهانی سالانه یک میلیون و 200 هزار نفر بر اثر تصادفات کشته و بیش از 50 میلیون نفر دچار مصدومیت می شوند که در صورت تداوم روند فعلی در سال 2020 تعداد تلفات و مصدومیت ناشی از تصادفات حداقل 60 درصد افزایش می یابد.

وی ادامه داد: در حال حاضر ششمین عامل مرگ و میر در جهان تصادفات است که این رتبه در سال 2020 به سومین عامل در جهان تبدیل خواهد شد.

هادیان فر اعلام کرد: درگزارش سازمان جهانی آمده است که مرگ و میر ناشی از تصادفات در ایران دومین علت مرگ و میر بعد از ایست قلبی است.

جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی کشور گفت: امروز در کشور ما علی رغم رشد سالانه 17 درصد تولید و واردات خودرو و رشد 1625 درصدی آن نسبت به 10 سال گذشته و رشد 29 درصدی صدور گواهینامه رانندگی بالاخره توانستیم به همت مسئولین و با همیاری وزارت راه و ترابری و آموزش و پرورش گام بلندی جهت کاهش 17 درصدی تلفات و 11.5 درصدی مجروحین در طول یکسال برداریم.

وی ادامه داد: امروز توانسته ایم شدت تصادفات فوتی را در سال 86 نسبت به سال 85 به میزان 24 درصد کاهش بدهیم و طی دو سال اخیر وضعیت رانندگی مردم را 40 تا 50 درصد بهبود بخشیم البته این تلاشها خوب است اما کافی نیست.

هادیان فر گفت: تصادفات سایه مخوف خود را روی جاده ها و معابر شهری کشورمان گسترده است و روزانه جان 70 نفر از هموطنان را می گیرد که بر اثر آن سالانه 6 هزار میلیارد تومان خسارت مادی و معنوی بر کشور تحمیل می کند.

جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی کشور با اشاره به اینکه امروزه با سه نسل از کاربران راه و وسایل نقلیه مواجه هستیم گفت: اول نسل قدیم که بر اساس آمارهای تصادفات پلیس ، افرادی از سنین 31 الی 71 سال را شامل می شوند و در 70 درصد تصادفات خسارتی و جرحی و فوتی مقصر هستند ، دوم نسل جدید افرادی در سنین 21 الی 31 سال که در 19 درصد و افراد بین 18 الی 21 سال که در 11 درصد تصادفات مقصر هستند.

وی ادامه داد: اگر رفتار خوب ترافیکی عوامل تقویت کننده ای به دنبال داشته باشد حتما احتمال تکرار آن بیشتر خواهد شد بنابراین آموزش خوب راندن ، راه اصلی فرهنگ سازی و نهادینه سازی رفتار رانندگان است.

کد خبر 763033

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha