پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ مهر ۱۳۸۷، ۱۳:۳۶

مهدوی کیا در گفتگو با مهر:

امیدوارم تیم نوجوانان به جام جهانی صعود کند/ با کریمی صحبت می کنم

امیدوارم تیم نوجوانان به جام جهانی صعود کند/ با کریمی صحبت می کنم

کاپیتان تیم ملی فوتبال کشورمان ابراز امیدواری کرد تیم فوتبال نوجوانان ایران با برتری برابر سوریه پس از سالها به مسابقات جام جهانی صعود کند.

مهدی مهدوی کیا درگفتگو با خبرنگار مهر به دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان برابر پیکان اشاره کرد و گفت: بازی خوبی بود و این دیدار توانست به ما کمک کند از لحاظ هماهنگی و نقاط ضعف موجود در تیم به مربیان تیم اطلاع کاملی بدهد و بازیکنان هم به شناخت خوبی نسبت به همدیگر دست پیدا کنند.

وی گفت: کره شمالی بر خلاف صحبت هایی که می شود تیم بسیار خوبی است که حالت تدافعی بسیار مناسبی دارد و در حملات هم می تواند برای هر تیمی خطرناک باشد. مطئنا کادر فنی تیم ملی از آنان شناخت کاملی دارد و می تواند با در نظر گرفتن برنامه های تاکتیکی مناسب شرایط پیروزی تیم ملی را در این دیدار فراهم کند.

کاپیتان تیم ملی فوتبال کشورمان خاطرنشان کرد: ما در این دیدار تنها به پیروزی فکر می کنیم زیرا پس از نتیجه بسیار خوبی که برابر عربستان گرفته ایم این پیروزی به ما کمک می کند با شرایط مطلوب تر در بازی های آینده به میدان برویم.

وی در خصوص وضعیت تیم فوتبال اینتراخت فرانکفورت هم تاکید کرد: نه کادر فنی و نه بازیکنان در شرایط خوبی نیستند. ما در این مدت نتایج بدی گرفته ایم و هیچ چیز مشخص نیست که در آینده چه اتفاقی برای این تیم خواهد افتاد.

بازیکن پیشین تیم فوتبال پرسپولیس در مورد خداحافظی علی کریمی از تیم ملی گفت: این خبر من را شوکه کرد زیرا انتظار چنین تصمیمی را نداشتم. کریمی بازیکن بزرگی است و همچنان می تواند به فوتبال ملی ایران کمک کند. در این چند روز نتوانستم با او صحبت کنم اما سعی می کنم در روزهای آینده وی را برای بازگشت به تیم ملی قانع کنم.

بازیکنان شماره 2 تیم ملی فوتبال کشورمان همچنین در خصوص دیدار حساس تیم فوتبال نوجوانان کشورمان برابر سوریه اظهار داشت: این تیم را مربی پیشین من که مربی بزرگی در فوتبال ایران است هدایت می کند و امیدوارم در این دیدارآنها با شکست سوریه حاصل زحمات چند ماه اخیر خود را با پیروزی جام جهانی جشن بگیرند.

وی افزود: مدتهاست از راه دور وضعیت این تیم را پیگیری می کنم و می دانم آنها کار سختی را پیش رو دارند ولی عملکرد خوبشان در مرحله مقدماتی می تواند امیدبخش این موضوع باشد که یکی از تیم های پایه کشورمان پس از سالها به موفقیتی بزرگ که همان صعود به جام جهانی است دست یابند.

مهدوی کیا در پایان گفت:  امیدوارم شاگردان علی دوستی در این بازی بزرگ همانند  بازی های مرحله گروهی قدرتمندانه به میدان رفته و با یک پیروزی قابل قبول مردم فوتبال دوست ایران را خوشحال کنند.

کد خبر 763213

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha