نصرالله سجادی باسابقه ترین عضو کمیته ملی المپیک با بیان این مطلب به خبرنگار مهر افزود: خوشبختانه اعضای مجمع استقبال بی سابقه ای از انتخابات این دوره کمیته ملی المپیک داشته اند و اغلب مدیران کیفی وارد صحنه انتخابات شده اند که باید این مشارکت را به فال نیک گرفت چرا که می تواند ضمن افزایش رقابت نامزدها به واقعی ترشدن نتیجه انتخابات و حضور بهترین و کارآمدترین نیروها در کمیته ملی المپیک کمک کند.
سجادی با بیان اینکه مجمع کمیته المپیک مسئولیت دشواری در انتخاب نیروهای شایسته برای حضور در پست های اجرایی این کمیته برعهده دارد ، اظهار داشت: اعضای مجمع باید با بررسی سوابق، توانایی ها و برنامه های نامزدهای کمیته ملی المپیک افراد واجد شرایط را برای مسئولیت های مختلف کمیته المپیک انتخاب کنند از این طریق باعث ارتقاء ورزش کشور و جایگاه کمیته ملی المپیک در سطح بین المللی شوند.
وی پیرامون شرایط نامزدها برای احرازمسئولیت های مختلف درکمیته ملی المپیک یادآورشد: آشنایی با مناسبات بین المللی، شناخت لازم از بازیهای المپیک و آسیایی، برخورداری ازتجارب لازم در ورزش کشور، تسلط کامل به زبان انگلیسی و توانایی ارتباط مناسب با نهادها و سازمانهای بین المللی ازجمله عواملی است که باید مدیران اجرایی کمیته المپیک از آن برخوردار باشند و اعضای مجمع باید با بررسی دقیق شرایط نامزدها در این جهت به انتخاب اصلح بپردازند.
نامزد پست خزانه داری و نایب رئیسی کمیته ملی المپیک درباره انگیزه خود از کاندیداتوری دراین پست ها اظهار داشت: بنده تاکنون سابقه حضور در هر دو مسئولیت را در کمیته ملی المپیک داشته ام و حتی پیش از این 4 دوره خزانه دارکمیته ملی المپیک بوده ام و تصور می کنم در صورت انتخاب شدن مجدد می توانم در جهت ارتقاء جایگاه کمیته ملی المپیک منشاء اثر باشم.
سجادی در بخش دیگری از سخنان خود درپاسخ به این سئوال که آیا با توجه به مشکلاتی که بر سر راه حضور امیررضا خادم قهرمان پیشین تیم ملی کشتی آزاد برای حضور در انتخابات این دوره بوجود آمد، اصلاح و بازنگری در اساسنامه کمیته المپیک احساس نمی شود، تصریح کرد: بهرحال قوانینی که توسط انسان وضع می شود با سپری شدن زمان نیاز به بازنگری و به روز شدن دارد و تصور می کنم این مسئله در مورد اساسنامه کمیته ملی المپیک هم صدق می کند. به همین منظور برای بازنگری اساسنامه اعضای مجمع می توانند موضوع بازنگری را به هیئت اجرایی پیشنهاد دهند و این مجموعه با بهره گیری از نظرات کارشناسان و صاحب نظران ورزشی به بازنگری اساسنامه بپردازد. البته مطابق اساسنامه، اعمال هرگونه تغییرات جدید پس از تصویب از سوی مجمع عمومی برای اجرایی شدن باید به تایید کمیته بین المللی المپیک هم برسد.
نظر شما