پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۲ مهر ۱۳۸۷، ۹:۱۴

سردار خورشیدوند:

رسانه‌ها در افزایش احساس امنیت در جامعه بکوشند

قم - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی استان قم گفت:‌ رسانه‌ها می‌توانند با تهیه خبر و گزارش‌های خود در افزایش احساس امنیت در میان مردم نقش به سزایی داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، سردار رحیم خورشیدوند شب گذشته در مراسم تجلیل از خبرنگاران برتر استان در عرصه تعامل با پلیس با بیان اینکه احساس امنیت از برقراری امنیت در جامعه مهمتر است گفت: اگر امنیت در جامعه باشد اما مردم آن را احساس نکنند این امنیت بی‌ارزش است.

وی افزود: باید برای مردم امنیت را تشریح کرد و این احساس از سوی رسانه‌ها می‌تواند منعکس شود.

سردار خورشیدوند در ادامه به پشتیبانی رسانه‌ها از اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در کشور اشاره کرد و گفت: مردم و رسانه دو رکن تعامل با پلیس هستند و اگر همکاری این دو گروه نبود امروزه ماموران نیروی انتظامی نمی‌توانستند طرح‌های خود را عملی کنند.

فرمانده انتظامی استان قم یادآور شد: اگر یکی از این دو رکن در همکاری خود با نیروی انتظامی دچار اختلال شود، برقراری امنیت در جامعه با مشکل روبرو می‌شود.

وی افزود: اجرای موفقیت آمیز طرح ارتقای امنیت اجتماعی در استان که موجب کاهش جرائم شد مرهون تلاش‌های پلیس و حمایت رسانه‌ها و مردم است.

سردار خورشیدوند با بیان اینکه باید هر گروه و نهادی مورد نقد رسانه قرار گیرد، گفت: انتقادها باید سازنده و به دور از تخریب باشد و در مورد پلیس انتقاد نباید به امنیت جامعه لطمه وارد کند، اما پلیس نقدهای منصفانه را به خوبی می پذیرد.

در پایان این مراسم از خبرنگاران و رسانه‌های برتر استان در زمینه تعامل و همکاری با پلیس با اهدا لوح و جوائزی تقدیر شد.

کد خبر 763923

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha