مهدی زارع صفت در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد اظهار داشت: بیش از هشتاد سال است در مورد بازسازی عتبات عالیات هیچ اقدامی صورت نگرفته است.
وی با اشاره به معماری ایرانی در بازسازی و ساخت حرم ها در عتبات عالیات عراق بر حفاظت معماری اصیل اسلامی - ایرانی تاکید کرد.
زارع صفت اظهار داشت: اقداماتی از قبیل نور، آب و... که دارای ضرورت بودند انجام شده و در حال حاضر نوسازی، بازسازی همچنین توسعه حرم در دستور کار قرار گرفته است.
مسئول ستاد بازسازی عتبات خراسان رضوی از اهدای سند ماندگار به خیرین خبر داد و خاطرنشان کرد: به ازای هر فردی که یک خشت گنبد را تامین کند شماره گذاری انجام می شود و به وی یک سند ماندگار اهدا می شود.
وی با بیان اینکه مرمت گنبد امام موسی کاظم را بر عهده ایرانی ها است، ادامه داد: بعد از بازسازی گنبد، صحن و حرم مورد توسعه و نوسازی قرار می گیرد.
این مسئول ادامه داد: در حال حاضر لایه رویی گنبد برداشته شده و در حال انجام مقاوم سازی لایه میانی گنبد حرم امام موسی کاظم هستیم.
وی اظهارداشت: جمع آوری کمک ها برای بازسازی و نوسازی حرم ها به صورت داوطلبانه است و همچنین به ادارات موسساتی که به صورت مشترک کمک می کند سند مشارکتی داده می شود.
زارع صفت در رابطه با کسانی که به صورت نقدی نمی توانند کمک کنند، گفت: مقرر شده با همکاری صندوق های قرض الحسنه کسانی که تمایل دارند کمکهای خود را در طولانی مدت به بازسازی عتبات عالیات کمک کنند، می توانند به صورت اقساطی کمک های خود را اهدا کنند.
نظر شما