پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ مهر ۱۳۸۷، ۱۴:۲۲

ستاره نماینده ایتالیا در جوایز اسکار بازداشت شد

ستاره نماینده ایتالیا در جوایز اسکار بازداشت شد

یک مرد ناپلی که در فیلم تحسین‌شده "گومورا" درباره مافیای ناپل نقش خود را بازی می‌کند، به اتهام ارتباط با مافیا بازداشت شد.

به گزارش خبرنگار مهر، تایمز آنلاین اعلام کرد به گفته پلیس، برناردینو تراچیانو، 53 ساله که در فیلم "گومورا" به کارگردانی ماتیو گارونه نقش عمو برناردینو رئیس مخوف یک گروه مافیایی را به عهده دارد، متهم به اخاذی و ارتباط با مافیاست.

تراچیانو در جریان تازه‌ترین حمله پلیس به کاسرتا منطقه تحت کنترل طایفه کاسالسی وابسته به کامورا، مافیای ناپل بازداشت شد که متهم به دست داشتن در قتل شش مهاجر آفریقایی در جریان درگیری سر مواد مخدر است.

"گومورا" بر مبنای رمان پرفروش روبرتو ساویانو ساخته شد و اولین بار ماه مه پیش در بخش مسابقه جشنواره کن به نمایش درآمد و جایزه بزرگ هیئت داوران را برد. این فیلم در عین حال نماینده ایتالیا در بخش بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان هشتاد و یکمین دوره جوایز اسکار است.

گارونه 39 ساله در فیلم خود زندگی پنج شخصیت را که مسیرشان با گروه مافیایی کامورا یکی می‌شود مورد توجه قرار داده است. او "گومورا" را با حضور بازیگران غیرحرفه‌ای به طور مخفیانه در ناپل ساخت و تونی سرویلو تنها بازیگر حرفه‌ای فیلم است.

کتاب ساویانو از زمان انتشار در 2006 تاکنون بیش از یک میلیون نسخه فروخته است. او در کتاب خود با پرده برداشتن از دخالت گروه مافیایی کامورا در ساختمان‌سازی، خرید و فروش اسلحه و مواد مخدر تصویری هولناک از این سندیکای جنایتکار ترسیم کرده است.

کد خبر 764374

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha