به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، حجت اسلام واعظی بعد از ظهر امروز در دیدار فرماندهان نیروی انتظامی استان زنجان با وی ، نیروی انتظامی و مسئولان این نیرو هیچگاه نسبت به مسائل امنیتی و انتظامی در استان بی تفاوت نبوده و همیشه دغدغه تامین و برقراری امنیت در استان را دارند ، خدمات ارزنده پلیس در جامعه بر هیچ کس پوشیده نیست و این نیرو به عنوان عضو شریفی از خانواده های همه مردم به شمار رفته و بخشی از زندگی مردم را تشکیل می دهید به گونه ای که مردم بدون وجود نیروی انتظامی نمی توانند زندگی کنند.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان از تلاشهای بی وقفه این نیرو تقدیر و افزود: ارزش نور و روشنایی در هنگام شب، معلوم می شود و جامعه را در زمانی در نظر بگیرید که این نیروی انتظامی به این شکل و با وجود این انسانهای مسئول و شرافتمند نبود لذا در این شرایط جامعه چه وضعی پیدا می کرد
وی افزود: نیروی انتظامی در سال های اخیر در اطلاع از وضعیت جامعه، سرعت، قدرت و اقتدارمتحول شده و پلیس به این سه مقوله آراسته شده است. نیروی انتظامی در ایران می درخشد و نیروی انتظامی استان در این درخشش به چشم می خورد و با تلاش های شبانه روزی خود در راستای برقراری نظم و امنیت موفق عمل نموده و در ارزیابی که در سطح ملی صورت پذیرفته نیروی انتظامی استان، توانسته است رتبه های برتر کشوری را به دست آورد.
در ادامه این دیدار سردار غلامحسین آقاگلزاده فرمانده انتظامی استان زنجان گفت: در سال گذشته براساس ارزیابی به عمل آمده توسط عملیات ناجا، استان زنجان رتبه اول کشور را کسب کرده است و در پیشگیری از جرم نیز استان فعالیت خوبی داشته و با گسیل نیروها به واحدهای صفی و بکارگیری مجموعه عوامل کلانتریها و انجام گشتهای هدفمند و اجرای طرحهای مختلف پاکسازی مناطق آلوده و همچنین انجام کارهای اطلاعاتی در جرائم خشن توانسته است 150 درصد در زمینه کشف قتل، زورگیری 100 درصد و 100 درصد درسرقت به عنف طی این مدت موفق عمل نماید.
سردار غلامحسین آقاگلزاده افزود: در طول یک سال گذشته با کار اطلاعاتی پلیس در راستای مبارزه با سوداگران مرگ، چندین باند تهیه و توزیع مواد مخدر در استان شناسایی و متلاشی شده و بیش از 206 کیلو گرم انواع مواد مخدر کشف و در این زمینه 676 نفر توزیع کننده و قاچاقچی مواد دستگیر شده اند.
وی ادامه داد: همچنین در اواخر سال گذشته یک مورد سرقت مسلحانه از طلا فروشی در خیابان فرودگاه به وقوع پیوست که بلافاصله با اقدامات گسترده پلیس و درگیری با سارقان مسلح، سه تن از سارقان به هلاکت رسید و یک نفر دیگر نیز دستگیر شد.
نظر شما