به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس رسول توکلی در حاشیه حضور در مرکز نظارت همگانی شهرداری تهران در این باره گفت: در شش ماهه نخست امسال 500 میلیارد تومان برای تملک املاک معارض هزینه کردیم که بخش عمده آن مربوط به املاک تصرفی سال های قبل است.
وی در ادامه با بیان این که تمامی اقدامات ما در خصوص تملک کاملا قانونی است ، گفت: بر اساس قانون مبنای کار ما توافق با معارضان است . اما اگر نتوانیم با مالکان ملک ها توافق کنیم بر اساس همان قانون ، یک کارشناس منتخب معرفی می شود و قیمت گذاری ها بر اساس نظر کارشناس انجام می شود .
توکلی در ادامه به ادعای برخی افراد مبنی بر اینکه شهرداری ملک های واقع در طرح را ارزان تر از قیمت واقعی ملک می خرد ، گفت: این موضوع که ما املاک واقع در طرح را ارزان تر می خریم و مالکان را مجاب می کنیم واقعیت ندارد و برخی افراد در این خصوص کم لطفی می کنند .
به گفته مدیرکل املاک و مستغلات شهرداری تهران در شرایط کنونی با توجه به رکود ملک قیمتی که ما به مالکان پرداخت می کنیم 10 الی 15 درصد بیشتر از قیمت روز آن ملک هاست .
وی همچنین به اتمام کار تخلیه دره مهران اشاره کرد و گفت: معارضان دره مهران مالک نبودند بلکه آنجا را تصرف کرده بودند.
توکلی افزود: بر اساس تبصره 6 ماده 96 قانون مواردی چون دره مهران متعلق به شهرداری است ولی با توجه به اینکه معارضان دره مهران از سال ها قبل به صورت گسترده در آن جا ساخت و ساز غیرمجاز کرده بودند ما بر اساس سابقه آن ها و در نظرگرفتن پارامترهایی همچون وضعیت خانواده آن ها ، با آن ها توافق کرده و مبالغی را پرداخت کردیم به این ترتیب دره مهران به طور کامل تخلیه شد تا به یک فضای تفریحی و فرهنگی تبدیل شود.
نظر شما