به گزارش خبرگزاری مهر، اهداف اصلی برگزاری این نمایشگاه از سوی برگزار کنندگان ، توسعه تجارت گردشگری میان مقاصد بین المللی با جهان عرب به خصوص لبنان عنوان شده است. این نمایشگاه فرصتی مناسب برای ارائه و به نمایش گذاشتن آخرین محصولات گردشگری و مقاصد جدید گردشگری جهانی و منطقه ای است.
همچنین 100 شرکت کننده از بیش از 13 کشور جهان در نمایشگاه بین المللی AWTTE 2008 حضور خواهند داشت که این رقم نسبت به سالهای گذشته 20 درصد افزایش داشته است.
برخی کشورها از جمله ایران، قبرس، مصر، هندوستان، اندونزی، اردن، کویت، مالزی، ترکیه، مراکش، قطر، لهستان، سریلانکا ، فلسطین و امارات در این نمایشگاه شرکت می کنند.
غرفه جمهوری اسلامی ایران به وسعت 64 متر مربع در ابعاد 8 متر در 8 متر و به صورت چهار طرف باز در مرکز برگزاری نمایشگاههای بین المللی بیروت قرار گرفته و در طول برگزاری نمایشگاه، دست اندرکاران غرفه کشورمان به توزیع اقلام تبلیغاتی و فروش بسته های سفر خواهد پرداخت.
صنعت گردشگری یکی از بخشهای مهم و فعال اقتصاد لبنان و منابع درآمد دولت و مردم این کشور بوده و بر اساس آمارهای رسمی سالانه حدود یک میلیون و 500 هزار گردشگر از طریق فرودگاه بین المللی بیروت وارد لبنان می شوند. این صنعت سالیانه حدود 2 میلیارد و 500 میلیون دلار برای لبنان درآمد به همراه دارد و دست اندرکاران گردشگری لبنان امیدوارند با اتخاذ تمهیدات خاص از جمله توسعه نمایشگاه لبنان در سال جاری بالغ بر 2 میلیون گردشگر را جذب این کشور کنند.
نظر شما