پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ مهر ۱۳۸۷، ۱۵:۴۰

یک اساد دانشگاه تهران خبر داد:

عدم وفاداری زوجین به یکدیگر عامل اصلی 40 درصد طلاق‌های کشور

بیرجند - خبرگزاری مهر: یکی از اساتید دانشگاه تهران عامل 40 درصد طلاق‌های امروزی کشور را عدم وفاداری زوجین به یکدیگر دانست و گفت:‌ عدم امانتداری در بین زن و مرد باعث سلب اعتماد در بین زوجین می ‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، مژگان حسینی ظهر امروز در دومین نشست آموزشی خانواده سالم با مهارت‌های زندگی برتر در سالن اجتماعات استانداری خراسان جنوبی هدف زندگی در این دنیا را رسیدن به کمال و خوشبختی در جهان آخرت دانست و افزود‌: برخی از خانواده‌های جامعه ما بدون داشتن هدف مشخصی در زندگی فقط در حال گذراندن وقت خود هستند و هیچ دورنمای مشخصی را برای رسیدن به کمال انسانی ترسیم نکرده‌ اند.

وی در مورد دیدگاه قرآن در خصوص هدف زندگی، اظهار داشت: داشتن هدف متعالی، خود سازی، تکامل و والاگرایی درزندگی مهم ‌ترین اهداف انسان از دیدگاه قرآن است.

این استاد حوزه و دانشگاه داشتن الگوی موفق در جامعه را برای رسیدن به اهداف متعالی موثر برشمرد و تصریح کرد: نقش دینداری و داشتن عقیده ‌ای راسخ برای رسیدن به زندگی والاتر بسیار مهم است که نبود این عوامل باعث سست شدن پایه‌ های زندگی در جامعه می ‌شود.

حسینی با اشاره به اینکه داشتن اخلاق نیک یکی از بارزترین صفت‌های پیامبر اسلام(ص) بود، افزود:‌ وقتی اعضای خانواده در محبت کردن و عشق ورزی به یکدیگر دریغ می ‌کنند برای جبران این کمبود افراد بیگانه را موارد مناسبی برای ابراز عشق انتخاب می ‌کنند که این وضعیت باعث از هم پاشیدن بنیان خانواده می ‌شود.

وی خاطرنشان کرد:‌ آراستگی باید سرلوحه فعالیت‌های شخصی اعضای خانواده باشد زیرا عدم آراستگی ظاهری باعث سست شدن پیوند اعضای خانواده می ‌شود.

مدیر‌کل امور خانواده و بانوان استانداری خراسان جنوبی نیز گفت: حفظ ارزش جایگاه زن در جامعه و تقویت باورهای دینی در بنیان خانواده رویکرد دولت نهم در حوزه خانواده است.

فاطمه ‌زهرا هلال بیرجندی با بیان اینکه نقش زنان در خانواده یک نقش محوری است، افزود: دشمنان قبل از انقلاب اسلامی با وارد کردن فرهنگ مصرف گرایی و تجمل گرایی در جامعه به دنبال بی ‌ارزش کردن جایگاه زن بودند.

وی ادامه داد:‌ بعد از پیروزی انقلاب اسلامی زنان با رهنمودهای امام خمینی و با تلاش خود جایگاه فراموش شده زن در جامعه اسلامی را باری دیگر به منصه ظهور رساندند.

مدیر‌کل امور خانواده و بانوان استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه زن میتواند با فعالیت ‌های خود خانواده را از گزند خطرات جامعه در امان داشته باشد، گفت: برای رسیدن به یک جامعه آرمانی باید برای خانواده‌ها آموزش‌ هایی با پارامتر‌های اسلامی در راستای رسیدن به سعادت داده شود.

کد خبر 764979

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha